T-14 object 148 - Armata "Т-14 объект 148 - ТГУП Армата"

Ez amúgy pluszban a kis quadrokopter mellett van az Armatán?A Glaz-t egyébként már Szíriában is letesztelték.
Ez amúgy pluszban a kis quadrokopter mellett van az Armatán?
Igen értem, de arról volt szó hogy lesz egy quadrokopter is a harckocsin ami vezetékkel kapcsolódik a toronyhoz, emellett lesz a Glaz vagy helyette?A Glaz (Szem) konténerben van/lesz elhelyezve az Armatán. A felvételek megjelennek az operátorok kijelzőin.
Igen értem, de arról volt szó hogy lesz egy quadrokopter is a harckocsin ami vezetékkel kapcsolódik a toronyhoz, emellett lesz a Glaz vagy helyette?
Ma kiderült az Armiján, hogy az Armata 55t .(ahogyan néhányan tippeltük)
Hahaha, tudtam.
Szóval akkor a személyzet nélküli toronnyal nyertek kb. 10 tonnát. Mivel a teknő mérete már kb. akkora, mint egy Leo 2-esé, M1 Abramsé és azok 65 tonna körüliek.
Többet nyertek csak egy része elment az erősebb teknőpáncélra.
Hahaha, tudtam.
Szóval akkor a személyzet nélküli toronnyal nyertek kb. 10 tonnát. Mivel a teknő mérete már kb. akkora, mint a Leo 2-esé, M1 Abramsé és azok 65 tonna körüliek.
Esélyesen így van. De ami a lényeg, hogy az oroszoknak most van még 10 tonnányi mozgásterük a jövőbeni fejlesztésekhez, míg a Leo 2 az A7+ verzió 67 tonnájával a végére ért már a lehetőségeinek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..