T-80B lehet az ukránoknál?
Az is van.
2 x T-80B és 2 x T-64BV, az Ukrán Kormányerők egyértelmű különböztető festésével.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
T-80B lehet az ukránoknál?
Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?Hát, ha lenne agya is az embernek igaz csabika? Logikával rájönnél, hogy mivel az ukrán tank a lakóházak között volt azért jött a csapás, csak sajnos nem talált. Lehet te úgy gondolod, hogy a csapás után ker‼lt oda a tank. Egyébként valamelyik moderátor tette ide, én az ukrán topikba akartam.
Tőled még nem olvastam egyetlen egy értelmes hozzászólást se, provokációkat, szemelyeskedést az igen.
Ha valaki idióta azon nem lehet segíteni.
Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?
Talán láttad az előzményeit gratula?Ja, a csapás után bújt oda. Nagyszerü meglátás, gratula!
Lehet, hogy menekülés közben hátba lőtte magát?Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.
@boki eredeti szövege: "Ukrán T-64BV tank Csernigovban lakóépületek között elbújva". Ha a vastaggal kiemelt szó nem lenne ott, nem reagáltak volna a kollégák ironikus módon. Én értettem őket, a szerző meg nem. De ezért még nem kellene megsértődnie, meg beleállni. Keep going!Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.
T-64-es túlél 3(Szvsz. inkább kettőt) találatot
Na erre minek költenek még??
Még egy videó ezzel kapcsolatban(Csodálkozom, hogy ezek most jönnek ki), valszeg. a sofőr sem élte túl:
Ugyanaz a felvétel, csak jobb minőségben, és az elírásokkal, minden harckocsit T-72-esnek és minden pct. rakétát Javelin-nak / NLAW-nak azonosítanak félre.
Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?Ritka darab. Egy Bulatot(T-64BM) zsákmányoltak az oroszok:
Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?
Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
Gondoltam, hogy a kivonás után valamivel helyettesitették. Nem jól értelmezem?
Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
Gondoltam, hogy a kivonás után valamivel helyettesitették. Nem jól értelmezem?
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.