T-80B lehet az ukránoknál?
Az is van.

2 x T-80B és 2 x T-64BV, az Ukrán Kormányerők egyértelmű különböztető festésével.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
T-80B lehet az ukránoknál?
Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?Hát, ha lenne agya is az embernek igaz csabika? Logikával rájönnél, hogy mivel az ukrán tank a lakóházak között volt azért jött a csapás, csak sajnos nem talált. Lehet te úgy gondolod, hogy a csapás után ker‼lt oda a tank.Egyébként valamelyik moderátor tette ide, én az ukrán topikba akartam.
Tőled még nem olvastam egyetlen egy értelmes hozzászólást se, provokációkat, szemelyeskedést az igen.
Ha valaki idióta azon nem lehet segíteni.![]()
Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?
Talán láttad az előzményeit gratula?Ja, a csapás után bújt oda. Nagyszerü meglátás, gratula!
Lehet, hogy menekülés közben hátba lőtte magát?Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.![]()
@boki eredeti szövege: "Ukrán T-64BV tank Csernigovban lakóépületek között elbújva". Ha a vastaggal kiemelt szó nem lenne ott, nem reagáltak volna a kollégák ironikus módon. Én értettem őket, a szerző meg nem. De ezért még nem kellene megsértődnie, meg beleállni. Keep going!Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv.![]()
T-64-es túlél 3(Szvsz. inkább kettőt) találatot
Na erre minek költenek még??
Még egy videó ezzel kapcsolatban(Csodálkozom, hogy ezek most jönnek ki), valszeg. a sofőr sem élte túl:
Ugyanaz a felvétel, csak jobb minőségben, és az elírásokkal, minden harckocsit T-72-esnek és minden pct. rakétát Javelin-nak / NLAW-nak azonosítanak félre.
Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?Ritka darab. Egy Bulatot(T-64BM) zsákmányoltak az oroszok:
Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?
Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
Gondoltam, hogy a kivonás után valamivel helyettesitették. Nem jól értelmezem?
Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
Gondoltam, hogy a kivonás után valamivel helyettesitették. Nem jól értelmezem?
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..