T-64

T-80B lehet az ukránoknál?

Az is van.

pmLAckv.jpg

2 x T-80B és 2 x T-64BV, az Ukrán Kormányerők egyértelmű különböztető festésével.

Hát, ha lenne agya is az embernek igaz csabika? Logikával rájönnél, hogy mivel az ukrán tank a lakóházak között volt azért jött a csapás, csak sajnos nem talált. Lehet te úgy gondolod, hogy a csapás után ker‼lt oda a tank. :) Egyébként valamelyik moderátor tette ide, én az ukrán topikba akartam.

Tőled még nem olvastam egyetlen egy értelmes hozzászólást se, provokációkat, szemelyeskedést az igen.

Ha valaki idióta azon nem lehet segíteni. :D
Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?

Te alapból vagy ilyen zokni, vagy csak a harcok miatt?
Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv. :D

Ez esetben nem tűnik nekem zokninak. Mármint ha belegondolunk, aligha lehet az a történet, hogy valaki szándékosan a házat célozva széttlőtte azt, aztán sunyulós tekintettel, nehogy a szomszéd észrevegye, gyorsan odavitetett egy tankot és raborított egy fát. Úgy háború közben, annak minden folyománya mellett némiképp életszerűtlennek tűnik nekem ez a forgatókönyv. :D
Lehet, hogy menekülés közben hátba lőtte magát?

@boki eredeti szövege: "Ukrán T-64BV tank Csernigovban lakóépületek között elbújva". Ha a vastaggal kiemelt szó nem lenne ott, nem reagáltak volna a kollégák ironikus módon. Én értettem őket, a szerző meg nem. De ezért még nem kellene megsértődnie, meg beleállni. Keep going!

T-64-es túlél 3(Szvsz. inkább kettőt) találatot
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ugyanaz a felvétel, csak jobb minőségben, és az elírásokkal, minden harckocsit T-72-esnek és minden pct. rakétát Javelin-nak / NLAW-nak azonosítanak félre.

Ugyanaz a felvétel, csak jobb minőségben, és az elírásokkal, minden harckocsit T-72-esnek és minden pct. rakétát Javelin-nak / NLAW-nak azonosítanak félre.
Még egy videó ezzel kapcsolatban(Csodálkozom, hogy ezek most jönnek ki), valszeg. a sofőr sem élte túl:

Ritka darab. Egy Bulatot(T-64BM) zsákmányoltak az oroszok:
Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?

Amikor ezeket kivonták régebben szolgálatból, melyik tipussal helyettesitették őket?
Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).

Nem értem a kérdésed. Ez egy T-64 upgrade. Mint a T-72B3(Ha az a kérdésed, hogy a T-64-est mivel helyettesítették az oroszok, akkor a válaszom az, hogy semmivel. T-72-es az oroszok fő mbt-je. A T-64-est kivonták a forgalomból.).
Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
Gondoltam, hogy a kivonás után valamivel helyettesitették. Nem jól értelmezem?

Azért kérdeztem, mert a képhez a komment azt mondja, hogy ezt a tipust régebben kivonták a szolgálatból.És most megint elővették.
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.

• Tetszik
Reactions: Pogány
A szakiknál van forgalomban. Az oroszok kivonták a hadrendből. Annyit T-72-esük van, hogy az a fő mbt. A T-64-essel csak szoptak az oroszok. A T-72, T-80, T-90-es bőven elég. A lőszer egységesítés miatt vonták ki a T-62-est is. Az előbb említett három harckocsin belül is annyi változat van, hogy ihaj. Nincs szükség a T-64 helyettesítésére orosz részről. Bőven elegendő a meglévő harckocsijaikkal való szopás.

Azt kérdezi @aquarell , hogy az Ukrik mivel helyettesítették a kivont, majd lóhalálában elővett T-64-eseket.

Az Ukránoknak is vannak T-72-eseik.

Ukrán T-64-es (???) vs. ismeretlen ATGM, Orosz Orion UAV-ról filmezve

• Tetszik
Reactions: fip7