Mégis mitől? A céltárgyakban semmi éghető nincs.
A ruszkik birkákat szoktak betenni régen.Ők most annyira tesztelték, hogy ember is ült benne.
Persze ezt ma már az állatvédelmi törvények miatt nem lehet, így fogjokkal kénytelenek csinálni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A ruszkik birkákat szoktak betenni régen.Ők most annyira tesztelték, hogy ember is ült benne.
Ha az oroszok a harcászati szabályzataik szerinti vegyes tüzér dd-nyi megerősitő tüzérséget adják a dd hcsop-ba,akkor nem sok jövőt josolok a Javelin kezelő állománynak.....Shrapnellal lefognak,köddel vakitanak,sztán mire egyáltalán meglátják a rohamozó muszka hk-t,az már a minimumlőtáv környékén rohamozik a nyakukra...Amúgy lehet, hogy olajos, üzemanyagos hordokkal 'megszerelték' a céltárgyat.
Én az átütés helyét mutatnám be a helyükben. Az az egyértelmű bizonyíték, és a videó nagyon jó propaganda fegyver lehetne a határ másik oldalán rácsok alatt ücsörgő oroszok ellen.
Mekkora területen is történik ez a dolog?Ha az oroszok a harcászati szabályzataik szerinti vegyes tüzér dd-nyi megerősitő tüzérséget adják a dd hcsop-ba,akkor nem sok jövőt josolok a Javelin kezelő állománynak.....Shrapnellal lefognak,köddel vakitanak,sztán mire egyáltalán meglátják a rohamozó muszka hk-t,az már a minimumlőtáv környékén rohamozik a nyakukra...
Mit csináltak a Szírek, hogy ennyire közel tudott jönni a konzervdoboz?
Vizipipáztak?
Majd nekiállnak dulakodni, a végén, szerintem neki is csapja a loveget a konzervdoboznak, gondolom erre jól reagált a stabilizátor, meg a toronyforgató motor, milyen kiképzést kaptak ezek?
Csak mellé lonek annak a szrnak, és behorpad.
T-64 egyébkéntUkránok szerint Javelin találat, tesztelték az orosz "tetőrács" ellen (saját tankon nyilván).
Nagyon úgy néz ki, hogy ehhez kapcsolódik ez a híradás,és a közleményben valószínüleg a parancsnok hőkamerás panoráma rendszeréről van szó...Újabb tétel T-72B3M-et indított útnak az UVZ
Ha már a 20 T-14 idén sem lesz átadva.
Nyilván, ha most volt átadva.Nagyon úgy néz ki, hogy ehhez kapcsolódik ez a híradás,és a közleményben valószínüleg a parancsnok hőkamerás panoráma rendszeréről van szó...
Azért az én tapasztalataim alapján csak akkor lehet biztosra menni, ha az alakulatok számára átadott harckocsikról készült fényképeken ott virít a parancsnok hőkamerás optikája......Nyilván, ha most volt átadva.
lőtéri puszta fémtárgy a sztyeppe közepén tartós mínuszfokokban ....szerinted mennyiben tér el a környezeti hőmérséklettől?Azt írták az ukrik, hogy direkt alápiróztak a tanknak, hogy a Javelin biztosan lássa. Bár ezt nem igazán értem, mert a Javelin érzékelője elvileg képalkotós... Bár ki tudja, melyik ősi verziót sózták rájuk az amcsik (Abban valahogy biztos vagyok, hogy nem az FGM-148F-et kapták)
Sziluettje van neki.lőtéri puszta fémtárgy a sztyeppe közepén tartós mínuszfokokban ....szerinted mennyiben tér el a környezeti hőmérséklettől?
Értsd: A szöveg amit fordítottál a videohoz kapcsolódik.Azért az én tapasztalataim alapján csak akkor lehet biztosra menni, ha az alakulatok számára átadott harckocsikról készült fényképeken ott virít a parancsnok hőkamerás optikája......
Ez vízszintes találat, hogy méred ezzela torony fölé rakott rács hatékonyságát?Na megvan az eredménye az orosz ócskavaspáncél vs Javelin meccsnek. Az tagadhatatlan, hogy ukrán propaganda. Viszont ettől még tény, hogy a várakozásoknak megfelelően, az ócskavas semmiféle védelmet nem nyújtott. Igen, itt tartanak ma az orosz páncéloserők...
Na megvan az eredménye az orosz ócskavaspáncél vs Javelin meccsnek. Az tagadhatatlan, hogy ukrán propaganda. Viszont ettől még tény, hogy a várakozásoknak megfelelően, az ócskavas semmiféle védelmet nem nyújtott. Igen, itt tartanak ma az orosz páncéloserők...
Ja, bocsi, lefelejtettem a videót. Nem vízszintes találat, kb. 60 fokos szögben érte a harckocsit felülről. Amit a képen látsz a kumulatív sugár kimeneti nyílása.Ez vízszintes találat, hogy méred ezzela torony fölé rakott rács hatékonyságát?