Bizony,bizony,tud Iván,ha dodót lát.
Ahogy az sem mindegy,ki fotózkodik a vasban...
Ahogy az sem mindegy,ki fotózkodik a vasban...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azokon kis zsámolyokon körbe kellett tudni fordulni. A festék meg csak a tűzveszélyt fokozza. Ezzel szemben a rozsda ártalmatlan. Nekem a hegesztésekkel sincs semmibajom, és a kopott kallantyúkkal és tekerentyűkkel sem. Sőt! Szerintem az érintőképernyő egy baromság, és plussz baleseti forrás. Ez egy célgép.
Ráadásul a Szovjetunió 55ezret tartott hadrendben. Na, ez az ami számít.
Különben is: Ventillátor jeszty!
Én csak az érintőképernyőket mondtam. A 72esből ki kellett venni a lézertávmérőt, mert túlfűtötte a tankot.Hová forog itt a harcos?
A sofőr is úgy ül a helyén mint a faszent,elég bemászni neki,nem még ott forogni is.
Csak volt annyi eszük,hogy nem éghető festéket használtak.
Hát,ha valahol kell az elektronika,akkor az a hk-k tűzvezető rendszere,már 76 körül jó,1300m-re láttak aktívban,és 850-méterre passzívban,és már akkor volt a T80-ban ballisztikai kompjuter,szerintem okkal.
A kőkorszak a 70's végén véget ért,mármint keleten is,látod milyen cuccokat raktak már a T90-be,hát még a T14-be később,mire érintőképernyő nélkül megtalálod a célt,becélzod,lősz,5x szétlőnek az elektronikával rendelkező ellen oldalról,szóval nagyon is kell a elektronika oda.
A tank vezetéséhez már szerintem sem kellene annyi kütyü,a rudazat,meg a gömbcsuklók zavarhatatlanok,meg nem áznak be,és nem lesznek zárlatosak,se nem verik le a biztosítékot ,csak irányítják a tankot.
Én csak az érintőképernyőket mondtam. A 72esből ki kellett venni a lézertávmérőt, mert túlfűtötte a tankot.
A fedélen körbe vannak prizmák. Azok után is kell forogni. Ahoz, hogy ez székestül, háttámlástul lehetséges legyen, kellett körben plussz 20 centi hely.
Putyin meg pont harckocsizó méret.
Pedig így volt. Itt a képeken is megnézheted, a parancsnoknak körbe van prizmája.Még is mi a retket csinálnál lézertávméfő nélkül.Nincs hely az orosz harckocsikban ahhoz,hogy forogj.Annyit gudsz fotogni amennyit a derekad dnged.
Pedig így volt. Itt a képeken is megnézheted, a parancsnoknak körbe van prizmája.
Nézd csak Putyin feje körül!
Gondolom körbe - a toronnyalHová forog itt a harcos?
Bár tudjuk, hogy ez egy T-62es, amit csak a prizmák miatt raktam be.
Málházzák a lőszert.
Itt meg a loader működés közben,lehet még a gyártás közben,a torony nélkül filmezték,vagy egy tanításra készített tankon,megjegyzem kqrva jó cucc ez az automata töltő,lehet tévedek,de a T-80-és mintha mésabb lenne,gyorsabbnak tűnik mint a 72-esé,ott külön tölti be a hajító töltete,meg a lövedéket,itt megy úgy látom egy mozdulattal bevágja mindkettőt,nagyon szalonna,meg kenyér,és idő takarékos cucc.
Nem tudom fejből,de mintha valamelyik szovjet szekérben egy kapcsoló segítségével ki lehet választani,hogy milyen lőszert töltsön a loader,ill a tüzér előtt volt pár visszajelző lámpácska,hogy mit töltött a gép.
A T-64 (és T-80) töltője pneumatikus a T-72-é pedig elektromos működtetésű.Itt meg a loader működés közben,lehet még a gyártás közben,a torony nélkül filmezték,vagy egy tanításra készített tankon,megjegyzem kqrva jó cucc ez az automata töltő,lehet tévedek,de a T-80-és mintha mésabb lenne,gyorsabbnak tűnik mint a 72-esé,ott külön tölti be a hajító töltete,meg a lövedéket,itt megy úgy látom egy mozdulattal bevágja mindkettőt,nagyon szalonna,meg kenyér,és idő takarékos cucc.
Nem tudom fejből,de mintha valamelyik szovjet szekérben egy kapcsoló segítségével ki lehet választani,hogy milyen lőszert töltsön a loader,ill a tüzér előtt volt pár visszajelző lámpácska,hogy mit töltött a gép.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..