Az pedig, hogy a Pentagon "nem tudta azonosítani" szerintem csak azt mutatja mennyire szartak az egészre. Ahogy egy civil tudományos szakember valamint egy NASA szakember képes volt ugyanarra az adatokra jutni az esetet elemezve, ha kicsit is komolyan vette volna a dolgot a Pentagon is megugorhatta volna a lécet, csak nekik alighanem púp volt a hátukon ez az egész..
Szóval ennyit arról, hogy "az okosok kimagyarázzák, hogy vadlúd meg baromságok"!
Hát pont ez a mondandóm lényege. Ez a vad lúd k*rva gyenge lábakon áll, mert lehet az is. Meg lehet egy drón is, amely hasonló mérettel képes ugyan ekkora sebességre. Vagy mi van ha nem lúd hanem egy másik madár?
Itt pont az van, mint az ejtőernyős videón amit direkt hoztam párhuzamba.
Gondolhatjuk, hogy azok ejtőernyősök, hiszen:
1. Szoktak arra ugrani
2. Éjszakai is szoktak
3. Formációban ugranak
4. Jelzőfénnyel ugranak
5. Az ismert ugrások videófelvételeken hasonlóak
Mit nem tudunk arról az esetről:
1. Nincs ugrási napló a birtokunkban, szóval fogalmunk sincs, hogy ténylegesen pl. az adott csapat ugrott-e aznap este. Így csak feltételezzük.
2. A videón valójában nem látszanak az ejtőernyősök csak a fények.
Vagyis vannak jó közvetett bizonyítékaink, de valódi közvetlen egy se. Innentől kezdve ez is spekuláció. Csak erős lábakon áll.
(Én el is fogadom. Könnyen ment, én is erre tippeltem a videót látva.)
A "vadludas" videóról mit tudunk:
1. A víz felszín közelében halad egy a videón gömbszimetrikusnak tűnő tárgy. Kb. ennyit.
Mit nem tudunk az esetről:
1. A tárgy valódi méretét
2. A tárgy valódi repülési magasságát.
3. A fenti kettő tükrében "tippelve" megbecsültük a tárgy sebességét, pontosan ezt se ismerjük.
Mi az ami biztos ellenérv a madár teória ellen:
1. A tárgy gömb alakúnak látszik, nem pedig madár formájúnak!
2. Nem látunk a videón szárnymozgást... És feltételezem, hogy a NAVY-nek jobb minőségben van meg a felvétel, ők se láttak, különben nem lenne UFO kategóriában.
3. A pilóták mindegyik akkor nyilvánosságra került esetben meglepődnek azon amit látnak. És erősen sejthetjük, hogy nem akkor néztek először hőkamerába, és szerintem egy NAVY pilóta látott már hőkamerán különböző madarakat.
4. A pilóták által személyesen elmondott, nagy nyílvánosság előtt is vállalt vallomásuk szerint, ezek a videók többszöri UFO találkozás alkalmával készültek. A saját szemükkel azonosítatlan repülő tárgyként írták le a jelenségeket, amelyeket több esetben közelről észleltek, szabad szemmel alaposan megvizsgáltak.
Akkor a fentebb másik fórumtársnál "Ocam Borotvája" elven vonjuk le a következtetéseket:
1. Biztosan nem madár, vagy más élőlény
2. A videó és a szemtanuk szerint is tárgy
3. A "madaras" videón, a becsült méretéből adódóan nem ember vezette.
4. Nem látunk a haladási iránnyal ellentétes másodlagos hőjelet így nem gázturbinás a szerkezet
A valóban logikus következtetés (amire a hivatalos kivizsgálók is jutottak, lásd. Luis Elisondós műsort):
Az észlelt jelenség nagy valószínűség szerint drón. Azt, hogy ezt emberek alkották vagy sem az más kérdés. De a legerősebb tipp a drón, vagyis a pilóta nélküli mesterséges légijármű.