Űrkutatás

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 685
26 960
113
Ez is "vótmá", mert egy éve fent van, csak most közölték a kapott eredményeket.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lehet, hogy neked volt már, de nekem nem. :) Vagy elfelejtettem. Vagy a cikkírónak is új volt, mint nekem. A medvedög az nálam is voltmár konfiguráció.

Legalább frissült a halványodó. :D

Felvetődik a kérdés, hogy másnak is nemvoltmár-e, vagy a hozzászólás előtt végig kell olvasni az egész topicot. :)

Tudod, a vicc, meg az újszülött. :)

Köszi, hogy szóltál.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Lehet, hogy neked volt már, de nekem nem. :) Vagy elfelejtettem. Vagy a cikkírónak is új volt, mint nekem. A medvedög az nálam is voltmár konfiguráció.

Legalább frissült a halványodó. :D

Felvetődik a kérdés, hogy másnak is nemvoltmár-e, vagy a hozzászólás előtt végig kell olvasni az egész topicot. :)

Tudod, a vicc, meg az újszülött. :)

Köszi, hogy szóltál.

Nem a beírásod. Jód ionos hajtómű. Nem új találmány.

• Tetszik
Reactions: jani22

Luthero

Well-Known Member
2010. április 25.
1 708
2 475
113
Csak egy jó kép.

259791451_3097230450531621_6317067494097189688_n.jpg

T

Törölt tag 2361

Guest
na mar itt is elindult az elmebaj.

legalabb a tudomanyt kihagyhatnak a mindenapi politikai faszmocsarbol.

Elerte az LMBTQ problema a James Webb urtavcsovet

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 869
32 191
113
na mar itt is elindult az elmebaj.

legalabb a tudomanyt kihagyhatnak a mindenapi politikai faszmocsarbol.

Elerte az LMBTQ problema a James Webb urtavcsovet

Hogy a BLM meg az LMBT is legyen boldog, elnevezném a távcsövet buziniggernek s úgy lőném fel. Nincs online szavazás, hogy mi legyen a végső neve?

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
T

Törölt tag 2361

Guest
Hogy a BLM meg az LMBT is legyen boldog, elnevezném a távcsövet buziniggernek s úgy lőném fel. Nincs online szavazás, hogy mi legyen a végső neve?
100% hogy nem is neggerek es buzik okoskodnak most.
szerintem vmi szolgamentalitasu, agyatlan feher "tudosok" akik rosszabbul tudnak irni mint en ,meg a holdat sem tudjak eltalalni este az egen, es most igy akarnak 5 perc hirnevhoz jutni...

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 869
32 191
113

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 809
86 031
113
Készülnek a japán ürturisták. December 8-án indulnak az ürbe.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 809
86 031
113
Élőben

• Tetszik
Reactions: fishbed

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 815
98 646
113