Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
4 megin bekakilt.29 ENGINES...
Eddig ez a rekord (először 1+1 majd 3 (igaz, utána még vagy 5) most 4). Pedig esküszöm szeretnék még az életemben Marsra szállást látni, ha már az első 2 Holdra szállásról lemaradtam a többi meg a fiziológiás amnézia idejére esett.4 megin bekakilt.
Úgy kalkulálj, hogy az emberes Holdra szállás úgy 2030 körül várható, a Mars jó esetben 2040 szerintem.Eddig ez a rekord (először 1+1 majd 3 (igaz, utána még vagy 5) most 4). Pedig esküszöm szeretnék még az életemben Marsra szállást látni, ha már az első 2 Holdra szállásról lemaradtam a többi meg a fiziológiás amnézia idejére esett.
Végül is a teszt idő előtt megszakadt, szóval 33 állt le idő előtt.Nem tudom mit vagytok úgy fennakadva, hogy pár minden alkalommal megnyekken..
Igen, fontos, hogy a Hold nem zavar be. Tavaly nagyon gátolta a nézelődést.
Azèrt nagy trollok ezek a Ruszkik! A már vagy 100x elhalasztott Luna25 csak elinditották, és bár az indiaiak már Hold pályán vannak, a nagyobb energiájú direkt Hold pályával így is beelőzik majd őket ha minden igaz, és két nappal korábban szálhatnak le a sarkon... "Augusztus 21"Még 84 perc az indításig!
Szilárd tüzelőanyagú és folyékony üzemanyagú rakétahajtómű a Roketsan által kifejlesztett Şimşek SLV-ben való használatra.
Hát így szivárog be a [Biztpol] egy "szakmai" topicba...Én nagyon szurkolok az oroszoknak. A nyugati shitsajtóban az összes orosz űrutazásos kudarcot (Komarov, N1) elővették hangolni a népet. Szerintem mocskosul fájna nekik egy orosz siker. Remélem minden flottul fog menni.
Azzal, hogy jöttél ezzel a provokációval? Bocs, hogy nem linkeltem cikket hozzá.. a szakmai topikodba.Hát így szivárog be a [Biztpol] egy "szakmai" topicba...
Ez igen!Az SR-1,0-et a bolgár határ közelében lévő Igneadából tesztelték.
Lehetett szépen látni végül?Igen, fontos, hogy a Hold nem zavar be. Tavaly nagyon gátolta a nézelődést.
"A Perseida meteorraj minden évben augusztus 12-én vagy 13-án éjjel produkálja a legtöbb hullócsillagot. Idén sincs ez másképp, 12-ről 13-ra virradó éjjel várható a legtöbb meteor. Ugyan már július második felében elkezdtek hullani, de hazánkban
a legtöbb csillaghullást szombat éjjel, vasárnap hajnalban figyelhetjük meg."
Príma időzítés: tiszta égbolt alatt, ráadásul hétvégén figyelhetjük a Perseidák maximumát
Idén prímán időzít a Perseidák maximuma, hétvégén, tiszta égbolt alatt figyelhetjük a csillaghullást.www.idokep.hu