Meg is érdemlik a köpködést.Ugyan annyira tudhatod, mint bárki aki ennek utána néz.
Persze értem én, most egyébként is divat megköpködni a Boeing-ot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg is érdemlik a köpködést.Ugyan annyira tudhatod, mint bárki aki ennek utána néz.
Persze értem én, most egyébként is divat megköpködni a Boeing-ot.
Már sokszor láttuk , de még mindig kurva jól néz ki ez a fajta érkezés.Space-X visszatérő rakétáinak landolása...
A kellett kicsit túl dramatizálja a dolgot. Ez a protokoll. Valójában a kérdéses Orosz Resurs-P1 már sokkal alacsonyabb pályán esett darabjaira, lévén 2022 óta üzemen kívül rohamos romlik a pályája. A ISS és a műhold közötti magasság különbség ~100kmFelrobbant egy orosz műhold a Nemzetközi Űrállomás közelében
A legénységnek fedezékbe kellett húzódnia.index.hu
2030-ra, amikorra a "lehozást" tervezik már 30+ éves lessz.Akkor ennyi volt??? :-(
Megérdemelik a kritikát, de a köpködést nem. Egy hatalmas cégről van szó, vagy 150 ezer embert foglalkoztatnak, és sok fajta járművet gyártanak, az utasszállítótól űrhajón és vadászgépen át, rakétáig stb. Az utasszállító gyártó részleg mulasztásait egy kalap alá venni a többivel szerintem indokolatlan és nem is túl elegáns.Meg is érdemlik a köpködést.
Korrekt Spacejunkie Starliner elemzés
Nem egészen, "hajtóművezés" közben elszabadult.A kínai Tianlong-3 hordozórakéta indítás közben lezuhant. Az előzetes információk szerint az incidensnek során személyi sérülés nem történt.
VK | VK
vk.com
Nekem ez jutott róla eszembe:Azta!
Az eddigi információk szerint ez az eső fokozat statikus tesztje lett volna, de az valahogy elszabadult!
Lehet, hogy hasonlít, de az tervezett inditas volt, én meg ilyenre nem emlékszem, hogy a tesztpadról elszabadul egy rakéta. Olyan előfordult nem is egyszer, hogy ott valami gebasz volt és elpukkant, de hogy felszáljon..Nekem ez jutott róla eszembe:
Ops...
Tudom. Úgy néz ki, az FTS lehet ismeretlen Kínában. Bár lehet, "hajtóművezésnél" máshol sem használják.Lehet, hogy hasonlít, de az tervezett inditas volt, én meg ilyenre nem emlékszem, hogy a tesztpadról elszabadul egy rakéta. Olyan előfordult nem is egyszer, hogy ott valami gebasz volt és elpukkant, de hogy felszáljon..
Itt vagy alul tervezték a rögzítést, és/vagy komoly személyi mulasztás volt. Az is fura, hogy ilyen sokáig tartott lekapcsolni.
De ez már egy komplett rakéta fokozat volt. Pár hónapon belülterveztek vele indulni.Tudom. Úgy néz ki, az FTS lehet ismeretlen Kínában. Bár lehet, "hajtóművezésnél" máshol sem használják.
+
A menetrend;
Ez alapján az Angara gyártást fel kell pörgetni, illetve az új űrhajóval is el kell készülni a 26-os teszt repülésre és 27-én szolgálatba állásra. Érdekes, hogy két évre jut 3 emberes küldetés.
A Progress teher hajók azért maradnak, átlag évi 3 indítással.
Ezek alapján nekem úgy tűnik 8havonta lehet váltás 4 havonta utánpótlás. Azaz átlagosan 3 havonta érkezhet hajó az állomásra..