Köszönöm, de nem teszem be újra! Elvileg a vélemény szabad! Ha törölték, az az ő bizonyítványuk, nem az enyém....

Vajon miért lett AZONNAL törölve hozzászólásom az Ukrajnai topikban?
SEMMILYEN szabályt nem szegtem vele. Senkit nem bántottam benne. Elemző véleménycikk.... a topic témájában.... Akkor mi volt a baj?
Azért nem találod, mert már bannolva van aki pihin van azt nem találja a fórum keresőjehú dá fák iz Leiki?
Nem is találni ilyen user-t
szerintem meg de. Csomószor az online listában is lehet látni bannoltat, csak áthúzott névvel.Azért nem találod, mert már bannolva van aki pihin van azt nem találja a fórum keresője
Mert az ideiglenes bann ez még végleges.szerintem meg de. Csomószor az online listában is lehet látni bannoltat, csak áthúzott névvel.
ppssssszzzt, majd én tudomNem Leiki hanem Laiki.

Há má segíteni sem lehet?ppssssszzzt, majd én tudom![]()
De amúgy arra se dob ki semmit.

úgy tudtamLaiki. Elírtam a nevét.
...
De kijavítottam

na basszus .. lesz tiltott szavak lista?????Érdekelne, hogy pl akkor Trumpról leírni, hogy szektavezér, ilyet szabad -e vagy pl a szart keverő irán kifejezésért büntetés jár-e?
Húú, mert akkor itt nagyon sok embernek gondja lesz vagy komoly változások fognak beállni a hozzászólásokban.
Visszamelőleg lesz büntetés? Mert akkor pl SirHigginsnek is annyi, PavoIRnek is, sőt szerintem nekem is.
Lesz így fórumozó egyáltalán?

na basszus .. lesz tiltott szavak lista?????
pont most engedtem szabadjára magam![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..