Visszajelzések és javaslatok

Hölgyek, Urak!
Megizzadtam az utóbbi "húsz" hozzászólás miatt...
Van, tényleg néhány kiválasztott, aki többet engedhet meg, mint a "pórnép"! ( ezek nem, mi vagyunki!).
Csak, hogy, nem ez a lázadásunk alapja!
Nem professzionális tudása alapján került a kiválasztottak közé, hanem, az összeszedet információk alapján! És ez nagyon fontos! Ezek a kiválasztottak (meg a hülyeség okán!) mernek sok bejegyzést írni! Az adott szinten: többé-kevésbé kezelhető formában...
Csak, az adott "csősz" szimpátiája dönti el: ha nem trágár, hogy, mi maradhat meg a fórumban!
További jó marakodást!:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:
De szerencsére te jártál a Kola fészigeten és mindent láttál.
Nem csak minten, MINTENT IS!!!

"... Nem professzionális tudása alapján került a kiválasztottak közé, hanem, az összeszedet információk alapján..."

Ez nálam a hónap beszólása egy állítólagos műszaki embertōl. Ez már nem facepalm, itt már fejbetérdelem magam...

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
"... Nem professzionális tudása alapján került a kiválasztottak közé, hanem, az összeszedet információk alapján..."

Ez nálam a hónap beszólása egy állítólagos műszaki embertōl. Ez már nem facepalm, itt már fejbetérdelem magam...
Én azt sem értettem, hogy mi a frászról beszél.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
De szerencsére te jártál a Kola fészigeten és mindent láttál.
Tudod, Neked is ajánlanám! Az ott eltöltött idő, után még most is felajánlanám a "kényes" kérdések lehetőségét!
Tisztában vagyok, hogy nagyon kevés magyar embernek volt lehetősége manapság is eljutni egy zárt területre! Messziről, mindenki, azt mond, amit akar...!
Nem élek vissza a lehetőségekkel mert inkább a fiataljaink fundamentum megismerését akarom megértetni

Nem élek vissza a lehetőségekkel, mert inkább a fiataljaink fundamentum megismerését akarom megértetni!
... akarom helyesen...!

"Messziről jött ember azt mond, amit akar"
Te meg kb ezzel szoktál minden vitát lezárni. Te láttad, amit mások nem és kész.
Tehát neked van igazad.
Ezzel őszintén nem lehet mit kezdeni.

"Messziről jött ember azt mond, amit akar"
Te meg kb ezzel szoktál minden vitát lezárni. Te láttad, amit mások nem és kész.
Tehát neked van igazad.
Ezzel őszintén nem lehet mit kezdeni.
Te is, mint mindenki más, nem ismeri a valós helyzetet! De, ha akarod, mehetünk: f'and f', akarom mondani: szemtől, szembe, és nem véletlen tartózkodom a nagy nyilvánosságtól!
De, hogy ha egy városparancsnok úgy fogad, hogy nem is lehetek egy percet sem a városában hivatalosan....(Olenyegorszk!). Ahova madarak is csak egyéni útlevéllel repülhetnek be..
Vagy kezdjek bele Cseljabinszk éjszakai vasúti életébe, amitől már csak Vorkuta környéke lenne élvezetesebb, a bányászok nélkül!

Te is, mint mindenki más, nem ismeri a valós helyzetet! De, ha akarod, mehetünk: f'and f', akarom mondani: szemtől, szembe, és nem véletlen tartózkodom a nagy nyilvánosságtól!
De, hogy ha egy városparancsnok úgy fogad, hogy nem is lehetek egy percet sem a városában hivatalosan....(Olenyegorszk!). Ahova madarak is csak egyéni útlevéllel repülhetnek be..
Vagy kezdjek bele Cseljabinszk éjszakai vasúti életébe, amitől már csak Vorkuta környéke lenne élvezetesebb, a bányászok nélkül!

Rendben. Mesélj, mi érdekeset láttál ott?

• Tetszik
Reactions: arcas
mondjuk a hsz-ei alapján annyi kalandban volt része mint indiana jonesnak, más ha 150évig él sem lát és tapasztal ennyit

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Rendben. Mesélj, mi érdekeset láttál ott?
Mesélj, Te merre jártál? Legalább az IBUSZ-al jártál-e már Kínában? Ha, már ennyire otthon érzed magad a kínai csúcstech-ben!
Figyú! Töröltél már olyan hozzászólásomat, amiről azt hitted, hogy káromkodom, közben azt sem tudtad, hogy miről van szó és sűrűn kértél bocsánatot! Ha, akarod, visszakereshetem csak meg ne előzz a törléssel..
Tudod, van itt egy másik nagyszájú, akinek a tiltás ideje alatt szószólója voltam, nem bántam meg, de ne képzelje biciklisták Istenének magát!
'970-ben kezdtem a hadiipari szakmát az ML-ben és jutottam a felsőfokra. Ti, sajnos még a (Gorkij) fasorban sem vagytok!

Mesélj, Te merre jártál? Legalább az IBUSZ-al jártál-e már Kínában?

Én sose dicsekedtem olyasmivel, hogy bárhol is jártam volna. Pláne olyasmikkel nem, hogy beavatott lennék olyan dolgokba, amihez kevés földi halandó férhetett hozzá. Mindig elismertem, hogy szabadon hozzáférhető anyagokból dolgozok és azt is elismertem jópárszor, hogy hibázhatok.
IGEN!!! Benne van a pakliban, hogy hibás következtetéseket vonok le.
Te viszont végig ilyesmikkel jössz elő, csak ugyebár konkrét adatokat nem hozol.

Figyú! Töröltél már olyan hozzászólásomat, amiről azt hitted, hogy káromkodom, közben azt sem tudtad, hogy miről van szó és sűrűn kértél bocsánatot!

Renben és akkor most még egyszer elnézést kérek.

'970-ben kezdtem a hadiipari szakmát az ML-ben és jutottam a felsőfokra. Ti, sajnos még a (Gorkij) fasorban sem vagytok!
Rendben. Csupa szem és fül vagyok. Mi van a Kola félszigeten?

Melyik miniszternek? Hol van lakosztálya?
Jah, hogy erről nem szól az internet?
Akkor:
Mindenkori brit nehézipari miniszternek van egy lakosztálya Olenyegorszkban. Ugye, ahova Putyinnak is kötelező a vízum! Valamilyen titkos szerződés alapján. Én sem tudom, hogy mi van a paktumban, csak azt,hogy létezik!