Most mi is a kérdés?Sebestyén ki van tiltva. Miért fórumozhat itt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most mi is a kérdés?Sebestyén ki van tiltva. Miért fórumozhat itt?
Románia topik #5023 Sz. hozzászólás mai nap. Te tiltották ki két hónapra nemrég.Most mi is a kérdés?
Lehet, hogy az új fórummotorra való átállással amnesztiában részesültRománia topik #5023 Sz. hozzászólás mai nap. Te tiltották ki két hónapra nemrég.
Nekem elszállt, és újra kellet csinálnom. Jó, mindössze 1-2 kattintás volt, csak gondoltam másnál is előfordulhatott.@leplezo
Nem, nem szállt el az ignore. Nálam legalábbis maradtak a kitiltottak.
Nekem se szállt el, csak a fent leírt konfig esetén ha az utolsó hozzászólás egy ignorálté, akkor az megjelenik Alapvetően front-end bugnak tűnik, ezért gondoltam, h szólokNekem elszállt, és újra kellet csinálnom. Jó, mindössze 1-2 kattintás volt, csak gondoltam másnál is előfordulhatott.
Lehet, de az ignore listáról is kikerült nálam. De mindegy visszaraktam, szóval probléma megoldvaNekem se szállt el, csak a fent leírt konfig esetén ha az utolsó hozzászólás egy ignorálté, akkor az megjelenik Alapvetően front-end bugnak tűnik, ezért gondoltam, h szólok
Mert mondjuk nem az adminok munkája miatt jár ide?Én nem értem hogy akinek nem tetszik az itteni adminok munkája miért marad itt?
Pedig vannak itt, akik azt hiszik magukról, hogy tökéletesek.Mert mondjuk nem az adminok munkája miatt jár ide?
És igen, az egy darab moderátor tevékenységében nem mindig egyértelműen érződik a pártatlanság. De hát senki se tökéletes.
Most már tudsz szűrni a topikok között, hogy csak az új hozzászólással rendelkezőket mutassa.Annyit kérnék, hogy amelyik topikban van új hozzászólás, ott jó lene, ha sötéteb kiemeléssel lenne jelölve a cím.
Azért még hasznos lenne.Most már tudsz szűrni a topikok között, hogy csak az új hozzászólással rendelkezőket mutassa.
Lehet, hogy ignoráltad a topik indítóját és az új fórumon az egész témát nem látod emiatt?Az hogy lehet, hogy ignorált témáim vannak, amiket nem is látok a követettek között?
Az hogy lehet, hogy ignorált témáim vannak, amiket nem is látok a követettek között?
Kísérletképpen nyolcvan százalékkal csökkentettem az ignoráltjaim számát (csak a bizonyíthatóan agykárosodást okozókra, mint ladagrant vagy shektor) és láthatóvá vált néhány követett téma, amit eddig ignoráltnak jelzett a rendszer.Lehet, hogy ignoráltad a topik indítóját és az új fórumon az egész témát nem látod emiatt?
Annyit kérnék, hogy amelyik topikban van új hozzászólás, ott jó lene, ha sötéteb kiemeléssel lenne jelölve a cím.
Köszönöm. Sokkal átláthatóbb.A dark és light színsémában is aktív a módosítás mostantól.