Visszajelzések és javaslatok

Nekem elszállt, és újra kellet csinálnom. Jó, mindössze 1-2 kattintás volt, csak gondoltam másnál is előfordulhatott.
Nekem se szállt el, csak a fent leírt konfig esetén ha az utolsó hozzászólás egy ignorálté, akkor az megjelenik :p Alapvetően front-end bugnak tűnik, ezért gondoltam, h szólok :)

Nekem se szállt el, csak a fent leírt konfig esetén ha az utolsó hozzászólás egy ignorálté, akkor az megjelenik :p Alapvetően front-end bugnak tűnik, ezért gondoltam, h szólok :)
Lehet, de az ignore listáról is kikerült nálam. De mindegy visszaraktam, szóval probléma megoldva :)

• Tetszik
Reactions: geseft
Az hogy lehet, hogy ignorált témáim vannak, amiket nem is látok a követettek között?

Az hogy lehet, hogy ignorált témáim vannak, amiket nem is látok a követettek között?
Lehet, hogy ignoráltad a topik indítóját és az új fórumon az egész témát nem látod emiatt?
Kísérletképpen nyolcvan százalékkal csökkentettem az ignoráltjaim számát (csak a bizonyíthatóan agykárosodást okozókra, mint ladagrant vagy shektor) és láthatóvá vált néhány követett téma, amit eddig ignoráltnak jelzett a rendszer.

Szóval lehet ez van!

Az miért van hogy 3 napja nem jelzi az értesítéseket sem a kis csengőnél sem az üzeneteknél? Eddig piros szám ott szokott lenni mellette, a beállítások nem változtak eddig az új motorral is jó volt.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0