Tudtak, úgy hívták, hogy J58 és az A-12/SR-71-est hajtotta.1960-ban nem tudtak adaptív hajtóművet csinálni
Csak a Mach 2.5 felletti feladatokra optimalizálták az átalakulást és nem kétáramúból vált egyáramúvá, hanem egyáramúból torlósugárhajtóművé.
Tudtak, úgy hívták, hogy J58 és az A-12/SR-71-est hajtotta.1960-ban nem tudtak adaptív hajtóművet csinálni
Természetesen vadászgépekre értettem és más sebesség tartományra.Tudtak, úgy hívták, hogy J58 és az A-12/SR-71-est hajtotta.
Csak a Mach 2.5 felletti feladatokra optimalizálták az átalakulást és nem kétáramúból vált egyáramúvá, hanem egyáramúból torlósugárhajtóművé.
 K. könnyű lesz lelőni.Az 50 tonnás verzió ellen mi szól még az árán kívül?
Tételezzük fel hogy igazad van,de kérdezem hogy lehet e még növelni egy aim 120 méretű fegyver sebességét? Mi lesz egy 6 gen fegyvere ? Pl-15 5 Mach sebességű. Ezt még tovább fokozzák?irányított energiájú fegyver pedig egy fantasztikus bullshit.
K. könnyű lesz lelőni.
Az irányított energiájú fegyver pedig egy fantasztikus bullshit.
A B-21-nek meg minek kíséret?
Nemhogy a B-2-esek nem igényelnek kíséretet, de már a B-52-esek se. Ma már máshogy áll össze a front, mások a fegyverek, máshogy repülik a feladatokat.
Ki mondta, hogy kell...?Tételezzük fel hogy igazad van,de kérdezem hogy lehet e még növelni egy aim 120 méretű fegyver sebességét? Mi lesz egy 6 gen fegyvere ? Pl-15 5 Mach sebességű. Ezt még tovább fokozzák?
Én gondolom hogy szerintem tovább növelik a sebességet az új gen rakétáknál pl 6-7 mach . Csak kérdés hogy ki lehet ezt a sebességet hozni egy aim-120 méretből .Ki mondta, hogy kell...?
Nem jött át az évekig szóló tanítás.Én gondolom hogy szerintem tovább növelik a sebességet az új gen rakétáknál pl 6-7 mach . Csak kérdés hogy ki lehet ezt a sebességet hozni egy aim-120 méretből .
Lehet hogy rizsa viszont az infók ezt a sebességet szoktak megadni. Tudom hogy pár másodperc alatt kieg a hajtómű és utána lassulás jön. Értelme van hiszen ez a fejlődés alapja.Korabban 3 Mach sebességű rakéta volt most 5 Mach sebességet írnak az újaknal. Miért ne lehetne a következő generációs géphez 6-7 Mach sebességű rakéta?Nem jött át az évekig szóló tanítás.
Segítek. Okkal dual thrust vagy hosszú és alcsonyabb tolóerő van.
- Milyen magasságon?
 - Milyen induló sebességen?
 - És, ha igen mi értelme?

A rövid idő alatt feltolt M6 majd lassulás jelenthet kisebb MZ-t, mint egy kisebb égésvégi sebesség, ami viszont csak 11 sec-nél jön el mondjuk 5 helyett.
Ebben a formában, az amit leírtál rizsa. Tanuljuk már meg a sokváltozós tér értelmezését 10+ év magyarázás után...
Hogy nem praktikus.Lehet hogy rizsa viszont az infók ezt a sebességet szoktak megadni. Tudom hogy pár másodperc alatt kieg a hajtómű és utána lassulás jön. Értelme van hiszen ez a fejlődés alapja.Korabban 3 Mach sebességű rakéta volt most 5 Mach sebességet írnak az újaknal. Miért ne lehetne a következő generációs géphez 6-7 Mach sebességű rakéta?
Az is lesz a tervek szerint , én sem vagyok olyan biztos abban hogy 2030-ra már kész is lesz . De tegyük fel a kérdést ! Hogy tudnak e az f-35-él még komolyabb avionikát létrehozni az évtized végére ? Az én szememben az f-35 már 5 és fél generációnál tart ! vagy 5+ ahogy szokták ezt érteni .Hiszen tegyük hozzá azt is hogy az f-35 az világelső repcsije ahol elhagyták a HUD kijelzőt, avionika terén ez is hatalmas lépés !A NGAD tan mar 6.gen kell hogy legyen

Lehet hogy rizsa viszont az infók ezt a sebességet szoktak megadni. Tudom hogy pár másodperc alatt kieg a hajtómű és utána lassulás jön. Értelme van hiszen ez a fejlődés alapja.Korabban 3 Mach sebességű rakéta volt most 5 Mach sebességet írnak az újaknal. Miért ne lehetne a következő generációs géphez 6-7 Mach sebességű rakéta?

A bomber kíséretre többször láttam már utalást. pl. itt:K. könnyű lesz lelőni.
Az irányított energiájú fegyver pedig egy fantasztikus bullshit.
A B-21-nek meg minek kíséret?
Nemhogy a B-2-esek nem igényelnek kíséretet, de már a B-52-esek se. Ma már máshogy áll össze a front, mások a fegyverek, máshogy repülik a feladatokat.

legyszi, ne vegyed komolyan a fantazia rajzokat, mert mar nevetseges kezd lenni..Az is lesz a tervek szerint , én sem vagyok olyan biztos abban hogy 2030-ra már kész is lesz . De tegyük fel a kérdést ! Hogy tudnak e az f-35-él még komolyabb avionikát létrehozni az évtized végére ? Az én szememben az f-35 már 5 és fél generációnál tart ! vagy 5+ ahogy szokták ezt érteni .Hiszen tegyük hozzá azt is hogy az f-35 az világelső repcsije ahol elhagyták a HUD kijelzőt, avionika terén ez is hatalmas lépés !
Nagy vágyálom hogy így fognak kinézni !! Szakítva a farokkal és a függőleges vezérsíkkal !!!!
Bár ebben hogy szállna be a pilóta? és hová megy a radar ?
![]()
![]()
nyilvan igy is lesz.Jót röhögnék, ha az amerikaiak megint behülyítenék a világot a grafikákkal: "tessék, valami ilyesmi lesz a 6. gen". Mindenki, aki tud, rámozdul, ők meg közben teljesen mást csinálnak.
Egy techdemo olyan mint a japán gép annak idején. A jenkiknek kell még 12 év hogy elő álljanak egy 6 gén géppel.Sokan mondjátok hogy egy yf23 lesz,hát ha az lesz akkor kb egy f22-es f35 szenzoraival. Annyiért kár csinálni. Én továbbra is hiszek a rajzoknak hisz nemzekozileg is a legtöbb 6 gen farok és függő vezersík nélküli. Az eus gépet meg lexarom mert még egy f22 szintű cuccot sem csináltak de ok már 6 gen gépnek nevezik a makettet amit csináltak.tudjuk hogy valami proto mar repul is, de azon kivul semmit, ezt az uj gepet nagyon nagy titokban
Egy techdemo olyan mint a japán gép annak idején. A jenkiknek kell még 12 év hogy elő álljanak egy 6 gén géppel.Sokan mondjátok hogy egy yf23 lesz,hát ha az lesz akkor kb egy f22-es f35 szenzoraival. Annyiért kár csinálni. Én továbbra is hiszek a rajzoknak hisz nemzekozileg is a legtöbb 6 gen farok és függő vezersík nélküli. Az eus gépet meg lexarom mert még egy f22 szintű cuccot sem csináltak de ok már 6 gen gépnek nevezik a makettet amit csináltak.
), illetve nagyobb hatótávolság, meg a szokásosak. Legalábbis ez a felszín.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..