Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!Mit fejlesztettünk már ki közösen?
Figyelj kérlek,

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!Mit fejlesztettünk már ki közösen?
Még,...most kezdődik csak el igazán a hajsza,...amire mindenki csak a 30-s évekre számitott most itt van a nyakunkon. Nem beszélve, hogy milyen gazdasági kilátások vannak...ép eszű ember a sajátjait kezdi etetni először, nem a szomszédot. Persze ehhez kell "ép ész" is...Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk!.... a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! .
Egyszerűen nem illik az egész " Z2026 koncepcióba"...Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!![]()
Milyen közös fejlesztést nem találtak elég jónak? Vagy mi a szatymazi szűzmáriaúristenit hadoválsz össze?Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk! A Kaposvári dolognak nem látom értelmét, mivel a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! Vagyis ők nem találták maguknak elég jónak! Így nem látom értelmét a pénzkidobásnak Kaposváron! Akkor nekünk sem elég jó jelige! Inkább gondolkozzunk kicsit, hogyan járunk jobban!
M-1296 Stryker Itt körbe lehet nézni->M-1296 Stryker dragon
![]()
![]()
Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!
Szerintem nem rossz gép! 3+9Fős! A tornyot kicsit nagynak találom, na de nem baj, jobb mint a BTR.
Köszi.Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!
Figyelj kérlek,olvas kicsit vissza.
Én nem.Még,...most kezdődik csak el igazán a hajsza,...amire mindenki csak a 30-s évekre számitott
Erre utaltam, ha nem haragszol meg!Amúgy nem tudom mit nyüglődtök a témàn.
El van döntve a BTR utódlása.
Rheinmetall- mh Modernizációs intézet 8X8 harcjármű hazai gyártásban kaposváron.
Csak nincs értelme annak amit mondasz. Nem a német állammal fejlesztünk hanem a rheinmetall céggel....Erre utaltam, ha nem haragszol meg!
Csak megjegyzem, hogy ez már az amerikaiaknak sem elég jó, ennek a lecserélésére írtak már ki több tendert ismereteim szerint.Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk! A Kaposvári dolognak nem látom értelmét, mivel a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! Vagyis ők nem találták maguknak elég jónak! Így nem látom értelmét a pénzkidobásnak Kaposváron! Akkor nekünk sem elég jó jelige! Inkább gondolkozzunk kicsit, hogyan járunk jobban!
M-1296 Stryker Itt körbe lehet nézni->M-1296 Stryker dragon
![]()
![]()
Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!
Szerintem nem rossz gép! 3+9Fős! A tornyot kicsit nagynak találom, na de nem baj, jobb mint a BTR.
- Én értettem amit mondasz, bocsáss meg! Azt próbáltam mondani hogy a németek bármit fejlesztettek közösen valakivel, az nekik saját részre nem volt jó! Ennyi csak amit félre értettetek! Ott a Francia-Német Euro tank, ott a Román-Német csapatszállító, Francia-Német helikopter tervezés stb...stb! Erre próbáltam utalni. Erre mondtam hogy a Kaposvári közös Rheinmetallos csapatszállítót sem fogják ők maguknak a Németek rendszeresíteni. Ők mindenhol csak a terveket, elgondolásokat, ötleteket gyűjtik. S azokat építik be a saját gépeikbe saját formára alakítva, Eladási árúként! Ez a lényeg.Csak nincs értelme annak amit mondasz. Nem a német állammal fejlesztünk hanem a rheinmetall céggel....
Nem volt a németeknek szánva eleve...
Bocs, ezt nem tudtam, akkor lépünk tovább, ennyi! Mennyivel egyszerűbb ez így röviden, kultúráltabban! Kösz!Csak megjegyzem, hogy ez már az amerikaiaknak sem elég jó, ennek a lecserélésére írtak már ki több tendert ismereteim szerint.
Legegyszerűbb lenne ha először utànagugligliznál a témának a világmegvàltó ötleteid előadása előtt.Bocs, ezt nem tudtam, akkor lépünk tovább, ennyi! Mennyivel egyszerűbb ez így röviden, kultúráltabban! Kösz!
Azt a románokné volr, csak az RM segített nekik a fejlesztésben... Szó se volt arról, hogy a németek is azt veszik.Román-Német csapatszállító
Szia,Nincs ott meó?
Igen ezt észrevettem mikor voltam katona! Harci feladat volt, gombostűvel rozsdaeltávolítás! Mondanom se kell tiszta rozsda volt a fegyver!Hogyne lenne.
A regi FEG-nel is volt MEO, teljesen megbizhatoan stabil minoseg kerult ki a gyarbol:
MG mondata egy podcastban hogy "nem mindig van kész" amit az izraeliek árulnak. Ha egyszer beérnek akkor viszont jó cuccaik vannak...Komoly gondok a litván Boxerral, illetve a Samson MkII torony minőségével, lőszeradagolóval, FCS-el és szoftverével. Sok gyermekbetegséggel küzd a torony.
http://www.technologijos.lt/n/techn...-kate-maise-ir-galime-tai-dar-karta-pakartoti
Ja,nem mindig.....Ezért rendelünk rajzasztalrol inkább német cuccokat......MG mondata egy podcastban hogy "nem mindig van kész" amit az izraeliek árulnak. Ha egyszer beérnek akkor viszont jó cuccaik vannak...![]()
Ha saját gyártást ígérnek, akkor bármit megvesz MG és csapata a rajzasztalról!Ja,nem mindig.....Ezért rendelünk rajzasztalrol inkább német cuccokat......
Bárkinek felajálják az összeszerelő üzemet,ha eleget rendel hozzá.....Ma már ez az általános a fegyverpiacon.Ha saját gyártást ígérnek, akkor bármit megvesz MG és csapata a rajzasztalról!![]()
A Gidrán gyártást pl. a törökök nem szívesen adják - 3 éve tárgyalnak róla...Bárkinek felajálják az összeszerelő üzemet,ha eleget rendel hozzá.....Ma már ez az általános a fegyverpiacon.
Az általános kifejezés nem azonos a mindig kifejezéssel.A Gidrán gyártást pl. a törökök nem szívesen adják - 3 éve tárgyalnak róla...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..