Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!Mit fejlesztettünk már ki közösen?
Figyelj kérlek,
olvas kicsit vissza.Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!Mit fejlesztettünk már ki közösen?
olvas kicsit vissza.Még,...most kezdődik csak el igazán a hajsza,...amire mindenki csak a 30-s évekre számitott most itt van a nyakunkon. Nem beszélve, hogy milyen gazdasági kilátások vannak...ép eszű ember a sajátjait kezdi etetni először, nem a szomszédot. Persze ehhez kell "ép ész" is...Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk!.... a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! .
Egyszerűen nem illik az egész " Z2026 koncepcióba"...Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!![]()
Milyen közös fejlesztést nem találtak elég jónak? Vagy mi a szatymazi szűzmáriaúristenit hadoválsz össze?Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk! A Kaposvári dolognak nem látom értelmét, mivel a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! Vagyis ők nem találták maguknak elég jónak! Így nem látom értelmét a pénzkidobásnak Kaposváron! Akkor nekünk sem elég jó jelige! Inkább gondolkozzunk kicsit, hogyan járunk jobban!
M-1296 Stryker Itt körbe lehet nézni->M-1296 Stryker dragon
![]()
![]()
Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!
Szerintem nem rossz gép! 3+9Fős! A tornyot kicsit nagynak találom, na de nem baj, jobb mint a BTR.
Köszi.Kriss említette hogy el van döntve az hogy Kaposváron lesz egy közös fejlesztés. Erre utaltam!
Figyelj kérlek,olvas kicsit vissza.
Én nem.Még,...most kezdődik csak el igazán a hajsza,...amire mindenki csak a 30-s évekre számitott

Erre utaltam, ha nem haragszol meg!Amúgy nem tudom mit nyüglődtök a témàn.
El van döntve a BTR utódlása.
Rheinmetall- mh Modernizációs intézet 8X8 harcjármű hazai gyártásban kaposváron.
Csak nincs értelme annak amit mondasz. Nem a német állammal fejlesztünk hanem a rheinmetall céggel....Erre utaltam, ha nem haragszol meg!
Csak megjegyzem, hogy ez már az amerikaiaknak sem elég jó, ennek a lecserélésére írtak már ki több tendert ismereteim szerint.Ok rendben, akkor mondok mást, ötleteljünk! A Kaposvári dolognak nem látom értelmét, mivel a németek még egy közös fejlesztést sem rendszeresítettek maguknak! Vagyis ők nem találták maguknak elég jónak! Így nem látom értelmét a pénzkidobásnak Kaposváron! Akkor nekünk sem elég jó jelige! Inkább gondolkozzunk kicsit, hogyan járunk jobban!
M-1296 Stryker Itt körbe lehet nézni->M-1296 Stryker dragon
![]()
![]()
Ha az Amcsikkal meglehetne dumálni hogy a BTR-ket odaadjuk az Ukriknak X mennyiséget, cserébe adnának érte Stryker-t, X mennyiséget! Nem kell pénzmozgás, csak árucsere!
Szerintem nem rossz gép! 3+9Fős! A tornyot kicsit nagynak találom, na de nem baj, jobb mint a BTR.
- Én értettem amit mondasz, bocsáss meg! Azt próbáltam mondani hogy a németek bármit fejlesztettek közösen valakivel, az nekik saját részre nem volt jó! Ennyi csak amit félre értettetek! Ott a Francia-Német Euro tank, ott a Román-Német csapatszállító, Francia-Német helikopter tervezés stb...stb! Erre próbáltam utalni. Erre mondtam hogy a Kaposvári közös Rheinmetallos csapatszállítót sem fogják ők maguknak a Németek rendszeresíteni. Ők mindenhol csak a terveket, elgondolásokat, ötleteket gyűjtik. S azokat építik be a saját gépeikbe saját formára alakítva, Eladási árúként! Ez a lényeg.Csak nincs értelme annak amit mondasz. Nem a német állammal fejlesztünk hanem a rheinmetall céggel....
Nem volt a németeknek szánva eleve...
Bocs, ezt nem tudtam, akkor lépünk tovább, ennyi! Mennyivel egyszerűbb ez így röviden, kultúráltabban! Kösz!Csak megjegyzem, hogy ez már az amerikaiaknak sem elég jó, ennek a lecserélésére írtak már ki több tendert ismereteim szerint.
Legegyszerűbb lenne ha először utànagugligliznál a témának a világmegvàltó ötleteid előadása előtt.Bocs, ezt nem tudtam, akkor lépünk tovább, ennyi! Mennyivel egyszerűbb ez így röviden, kultúráltabban! Kösz!
Azt a románokné volr, csak az RM segített nekik a fejlesztésben... Szó se volt arról, hogy a németek is azt veszik.Román-Német csapatszállító
Szia,Nincs ott meó?
Igen ezt észrevettem mikor voltam katona! Harci feladat volt, gombostűvel rozsdaeltávolítás! Mondanom se kell tiszta rozsda volt a fegyver!Hogyne lenne.
A regi FEG-nel is volt MEO, teljesen megbizhatoan stabil minoseg kerult ki a gyarbol:

Ahogy mondod azzal harcoltunk!MG mondata egy podcastban hogy "nem mindig van kész" amit az izraeliek árulnak. Ha egyszer beérnek akkor viszont jó cuccaik vannak...Komoly gondok a litván Boxerral, illetve a Samson MkII torony minőségével, lőszeradagolóval, FCS-el és szoftverével. Sok gyermekbetegséggel küzd a torony.
http://www.technologijos.lt/n/techn...-kate-maise-ir-galime-tai-dar-karta-pakartoti

Ja,nem mindig.....Ezért rendelünk rajzasztalrol inkább német cuccokat......MG mondata egy podcastban hogy "nem mindig van kész" amit az izraeliek árulnak. Ha egyszer beérnek akkor viszont jó cuccaik vannak...![]()
Ha saját gyártást ígérnek, akkor bármit megvesz MG és csapata a rajzasztalról!Ja,nem mindig.....Ezért rendelünk rajzasztalrol inkább német cuccokat......

Bárkinek felajálják az összeszerelő üzemet,ha eleget rendel hozzá.....Ma már ez az általános a fegyverpiacon.Ha saját gyártást ígérnek, akkor bármit megvesz MG és csapata a rajzasztalról!![]()
A Gidrán gyártást pl. a törökök nem szívesen adják - 3 éve tárgyalnak róla...Bárkinek felajálják az összeszerelő üzemet,ha eleget rendel hozzá.....Ma már ez az általános a fegyverpiacon.
Az általános kifejezés nem azonos a mindig kifejezéssel.A Gidrán gyártást pl. a törökök nem szívesen adják - 3 éve tárgyalnak róla...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..