W
Wilson
Guest
Ahogy én látom Maróth az új kinevezésével gyakorlatilag egy biorobot szerepét kapta Viktortól....MG váltásához egyébként hozzájárulhattak a SZB miniszter és közte lévő "szerintem fennálló" problémák. MG nem szeret másodhegedüs lenni, és SZB viszont saját magát tolta az előtérbe. Jobb is MG_nek. De a struktúra tényleg bonyolult és életképtelen. De miért lenne máshogy. Gyakorlatilag nincs életképes minisztérium, mindenki eddig is mást csinált mit amivel kéne foglalkoznia, a legtöbb minisztérium "saláta" és össze-vissza vannak a jogkörök bennük. Az új felállással MG ismét a karmelita "iránymutatása" alapján vizionálhat, Palkovics hadiiparkodik (bár nem ért hozzá) - bár MG meg orvos...
--- de jómagam is válság és versenyhelyzet menedzser vagyok végzettségem szerint és nem katona...
Az biztos, hogy Lázás kapta úgy a közlekedést, hogy a szar kurva drága Tram Trainnal is megbukott ... Aki értett a közlekedéshez (Vitézy) meg távozott - persze kap majd rokonjától kap zsíros állást. Egy biztos, a verebek közül egyik sem esett le a fáról, csak másik ágra szállt...)
"Miniszterelnök Katonai Irodáját néhány napja hozta létre a magyar kormány, a bejelentésről szóló közlöny szerint ez "ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatok, valamint figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását"

A leváltott honvédelmi államtitkár Orbán új katonai irodáját vezetheti
Lassan mindenkinek jut új asztal.