Mi látszik Ukrajnában?
Neked van valami plusz forrásod, mint honvéd?
Ha igen, akkor oké, ha nem, akkor kiváncsi vagyok szerinted ott, ahol az egyik fél eleve telefonok nélkül van a fronton, és az ennek ellenére megjelenő felvételei nem kerülnek be a nyugati internetre, a másik fél meg árulás terhe mellett csak a propi osztály által jóváhagyott felvételeket oszthat meg (ez am a muszkánál is játszik, de ott így direktbe még nem láttam kimondva) bármi is látszik, ami hadműveleti szint alatt van?
Nem, csak feltételeztem, hogy érthető, hogy a felvetett alapszituhoz kapcsolom.
Ezek szerint rosszul gondoltam bocsánat.
Az alapszituban nincs már spike. Azért nincs mert el lett lőve a saját GyHJimre, vagy mert ellátási gondok vannak, vagy mert csak, de nincs. A páncéltörő képesség korlátozott.
Csupaszon, persze hogy nem. Ahogy a leo1 m60 és kb semmi ami T72B előtt van. Ebben teljesen igazad van.
De az egész onnan indult, hogy dudi szerint 30 T-72es mindenre is képes amire 100 T-62es.
Én meg semmilyen harcértéket, hasznosságot figyelembe nem véve írtam, hogy de igen, egyszerre 100 helyen lenni.
És erre hoztam példának, a szitut, hogy az ellenség támad, megfelelő páncéltörő képesség nélkül.
És most mindegy miért.
Mindegy, hogy Buszinovba oltott Haig marshal, vagy mert már ellőtte a spikejaidat a te GyHJira, vagy mert ellátási nehézségei vannak. Támad.
Neked van 100 T-62esed, a másik parancsnoknak 30 Leo2A7+a. Melyikőtöknek van minimális esélye kivédekezni?
És ettől még nem lesz egy modern csodafegyver a T-62es. Csak a 100 mindig több mint a 30.
Jaj jó is hogy írod, mindjárt kikeresem azt a fotót amikor a Kreml tetejére felvonják a horogkeresztes oh wait...
Ja várj akkor azt, amikor Ferenc József, és Vilmos császár fogadja a győztesen hazatérő csapatait. Ja várjunk...