Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

Ez is nagy dolog, mert nálunk mindenki azt mondja, hogy a téliszalámi már egyáltalán nem olyan jó hús ízű, mint 40 éve.
Egyébként nem ördögtől való, hogy az idők folyamán változtatnak a receptúrán. Ahogy telik-múlik az idő, változnak a vásárlói elvárások is.
Illetve, ha egy terméket több országban is forgalmaznak, akkor is lehetnek eltérések az egyes országokba szánt sarzsok között (mivel más és más lehet az ott elvárt szín, íz, textúra, stb).

• Tetszik
Reactions: aquarell
Krumplipaprikás: :p
Van valaki, aki rak bele pár csepp ecetet? Most olvastam erről a Der Standardban, azért kérdem, mert nekem ez új.
Aki tud németül: “Die Suche nach dem perfekt én Erdäpfelgulasch”.
Jó cikk, statisztikàkkal alátámasztva.Érdemes elolvasni. :)
Nekem kedvencem a Jani féle krumplipaprikás a streetkitchen.hu oldalról.
Nagyobb perverziót mondok: mi otthon a gulyáslevest szoktuk ecettel enni :p

Nagyobb perverziót mondok: mi otthon a gulyáslevest szoktuk ecettel enni :p
nathan-fillion-umm.gif

Egyébként nem ördögtől való, hogy az idők folyamán változtatnak a receptúrán. Ahogy telik-múlik az idő, változnak a vásárlói elvárások is.
Illetve, ha egy terméket több országban is forgalmaznak, akkor is lehetnek eltérések az egyes országokba szánt sarzsok között (mivel más és más lehet az ott elvárt szín, íz, textúra, stb).
És amúgy mi az anyjáért kerül nálunk kb 2x annyiba a pick télije, mint Németo-ban? o_O

Valaki még, aki szereti a pálpusztait?
Amellett, hogy egyre kevesebb helyen lehet megvásárolni, mintha valahogy nem olyan lenne, mint volt.
Talán nem olyan érett?
Meglátások?

Szeretem, de ritkán eszem, mert unom a "jaj de büdös" kommenteket otthon. Szerintem nem változott az ize. Csak hagyni kell jól érni...