[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!
Kérdezzük meg a szakértőt! :)

@krisss Ez már a képen a végleges csőszájfék az időzítővel?

lynx-gun.jpg

Inkább cserélhető páncélblokkoknak, moduloknak tűnnek. Ha megsérül akkor könnyen cserélhető. Upgradelni is könnyebb lenne a védelmet...
Hátha a szakértőnk erről is nyilatkozik. :)
Akár így is lehetne. De úgy tűnik,hogy ezen felül még a külső páncélzatot is felszerelik, és utána jön rá a kötényzet, amitől szélesebb a jármű és ami a Strike Shield-et rejti.

• Tetszik
Reactions: Venom85 and Aladeen
Tehát harmincadik és nem harmincegyes. Ez azoknak a tagoknak szól, akik nem értettek velem egyet a megnevezésekkel. Akinek nem inge, ne vegye magára. A törzsőrmester szakszerű volt.

Tehát harmincadik és nem harmincegyes. Ez azoknak a tagoknak szól, akik nem értettek velem egyet a megnevezésekkel. Akinek nem inge, ne vegye magára. A törzsőrmester szakszerű volt.
Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.
Ez hivatalos.

Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.
Ez hivatalos.
Amit én posztoltam az a hivatalos megnevezés, amin pedig te rugózol az köznyelv, tehát nem hivatalos. Mit szólnál hozzá, amennyiben téged "kilósnak" és nem századosnak szólítanának. Ezt a kérdést részemről lezártam, mert nem érted a válaszaimat. Valószínűleg régebben vagyok katona mint te, de ez semmit nem jelent.