nyakon vág a parancsnok ha sokat rinyálsz?De csak közelrôl mûködô.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nyakon vág a parancsnok ha sokat rinyálsz?De csak közelrôl mûködô.
Igen azt èn is nèztem. Kicsit fura.Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!
Kérdezzük meg a szakértőt!Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!
Jaja mi is a neve?! Bizbasz!?Igen azt èn is nèztem. Kicsit fura.
A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?Ez is legyen meg itt is.
Egy harckocsiágyú?A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?
Az egy 120mm/L44 vagy egy 120mm/L52 löveg cső a nagy cicánakA 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?
@krisss írta, egy csarnokban csinálnak mindent is……az egyik képen látható egy Leo2 A4-es szerintem felújítás alatt áll azé lesz a harckocsiágyú!A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?
Köszi. Akkor máshogy kérdezem: Mit keres a Lynx mellett. De közben többen is megválaszolták, hogy nem a Lynxre kerül fel.Egy harckocsiágyú?
Mi is kérdésed?
Személy szerint nem bánnám, de nem hiszem, hogy rendeltünk LYNX-120-asokat...legalábbis még nem!De közben többen is megválaszolták, hogy nem a Lynxre kerül fel.
Másik képen látszik, hogy a Lynx mellett egy Leó 2A4 van szétkapva, abba való.Személy szerint nem bánnám, de nem hiszem, hogy rendeltünk LYNX-120-asokat...legalábbis még nem!
Azok a fémszínű dobozok mik az oldalán? Üzemanyagtartály? Páncélzat?
Inkább cserélhető páncélblokkoknak, moduloknak tűnnek. Ha megsérül akkor könnyen cserélhető. Upgradelni is könnyebb lenne a védelmet...Azok a fémszínű dobozok mik az oldalán? Üzemanyagtartály? Páncélzat?
Akár így is lehetne. De úgy tűnik,hogy ezen felül még a külső páncélzatot is felszerelik, és utána jön rá a kötényzet, amitől szélesebb a jármű és ami a Strike Shield-et rejti.Inkább cserélhető páncélblokkoknak, moduloknak tűnnek. Ha megsérül akkor könnyen cserélhető. Upgradelni is könnyebb lenne a védelmet...
Hátha a szakértőnk erről is nyilatkozik.
király , már csak egy kis lövöldözés és spikeolás kell és elégedettek lehetünk a lynx kotentel
Képkocka/Forint ...,de egy másfél perces Spike "köpködős" anyagot tudnék élvezni én is Bármiáron. Bármikor.király , már csak egy kis lövöldözés és spikeolás kell és elégedettek lehetünk a lynx kotentel
Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.Tehát harmincadik és nem harmincegyes. Ez azoknak a tagoknak szól, akik nem értettek velem egyet a megnevezésekkel. Akinek nem inge, ne vegye magára. A törzsőrmester szakszerű volt.
Amit én posztoltam az a hivatalos megnevezés, amin pedig te rugózol az köznyelv, tehát nem hivatalos. Mit szólnál hozzá, amennyiben téged "kilósnak" és nem századosnak szólítanának. Ezt a kérdést részemről lezártam, mert nem érted a válaszaimat. Valószínűleg régebben vagyok katona mint te, de ez semmit nem jelent.Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.
Ez hivatalos.