nyakon vág a parancsnok ha sokat rinyálsz?De csak közelrôl mûködô.

nyakon vág a parancsnok ha sokat rinyálsz?De csak közelrôl mûködô.

Igen azt èn is nèztem. Kicsit fura.Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!
Kérdezzük meg a szakértőt!Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!

Jaja mi is a neve?! Bizbasz!?Igen azt èn is nèztem. Kicsit fura.

A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?Ez is legyen meg itt is.
Egy harckocsiágyú?A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?

Az egy 120mm/L44 vagy egy 120mm/L52 löveg cső a nagy cicánakA 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?

@krisss írta, egy csarnokban csinálnak mindent is……az egyik képen látható egy Leo2 A4-es szerintem felújítás alatt áll azé lesz a harckocsiágyú!A 4. képen az a harckocsi ágyúnak kinéző cucc a Lynx mellett az micsoda?
Köszi.Egy harckocsiágyú?
Mi is kérdésed?
 Akkor máshogy kérdezem: Mit keres a Lynx mellett. De közben többen is megválaszolták, hogy nem a Lynxre kerül fel.
 Akkor máshogy kérdezem: Mit keres a Lynx mellett. De közben többen is megválaszolták, hogy nem a Lynxre kerül fel.Személy szerint nem bánnám, de nem hiszem, hogy rendeltünk LYNX-120-asokat...legalábbis még nem!De közben többen is megválaszolták, hogy nem a Lynxre kerül fel.

Másik képen látszik, hogy a Lynx mellett egy Leó 2A4 van szétkapva, abba való.Személy szerint nem bánnám, de nem hiszem, hogy rendeltünk LYNX-120-asokat...legalábbis még nem!
Azok a fémszínű dobozok mik az oldalán? Üzemanyagtartály? Páncélzat?
Inkább cserélhető páncélblokkoknak, moduloknak tűnnek. Ha megsérül akkor könnyen cserélhető. Upgradelni is könnyebb lenne a védelmet...Azok a fémszínű dobozok mik az oldalán? Üzemanyagtartály? Páncélzat?

Akár így is lehetne. De úgy tűnik,hogy ezen felül még a külső páncélzatot is felszerelik, és utána jön rá a kötényzet, amitől szélesebb a jármű és ami a Strike Shield-et rejti.Inkább cserélhető páncélblokkoknak, moduloknak tűnnek. Ha megsérül akkor könnyen cserélhető. Upgradelni is könnyebb lenne a védelmet...
Hátha a szakértőnk erről is nyilatkozik.
király , már csak egy kis lövöldözés és spikeolás kell és elégedettek lehetünk a lynx kotentel
Képkocka/Forintkirály , már csak egy kis lövöldözés és spikeolás kell és elégedettek lehetünk a lynx kotentel
 ...,de egy másfél perces Spike "köpködős" anyagot tudnék élvezni én is
 ...,de egy másfél perces Spike "köpködős" anyagot tudnék élvezni én is  Bármiáron. Bármikor.
 Bármiáron. Bármikor.Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.Tehát harmincadik és nem harmincegyes. Ez azoknak a tagoknak szól, akik nem értettek velem egyet a megnevezésekkel. Akinek nem inge, ne vegye magára. A törzsőrmester szakszerű volt.
Amit én posztoltam az a hivatalos megnevezés, amin pedig te rugózol az köznyelv, tehát nem hivatalos. Mit szólnál hozzá, amennyiben téged "kilósnak" és nem századosnak szólítanának. Ezt a kérdést részemről lezártam, mert nem érted a válaszaimat. Valószínűleg régebben vagyok katona mint te, de ez semmit nem jelent.Még mindig nem ismered a különbséget ( vagy nem akarod elfogadni) a köznyelvi használat és a hivatalos között.
Ez hivatalos.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..