Mi a fasz az avatárod megint.Remélem a géppuskájuk jobb lesz ennél, vagy örökre marad a PKM...rosszabb esetben lecserélik egy gagyibbra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi a fasz az avatárod megint.Remélem a géppuskájuk jobb lesz ennél, vagy örökre marad a PKM...rosszabb esetben lecserélik egy gagyibbra.
OFFMi a fasz az avatáros megint.
Most dicsekszel vagy panaszkodsz?OFF
A képemre gondolsz?
Ő Lalu, az egykori tevém. Egyszer 3 napig tevegeltem a sivatagban. Az első nap végére rájöttem hogy hülye ötlet befizetni erre a hosszú túrára, mert totál kikészített ez a dög! Állandóan hátra hajolt és belém törölte taknyát-nyálát. Kb. sosem akart arra menni amerre kellett volna - nem győztem rugdosni, mert kb csak abból értet. A teve nem egy okos állat - az biztos! Nap végére meg úgy tudtam csak járni mint egy körző. Sajnos a sivatagból nem tudsz csak úgy visszajönni, szóval végig kellett csinálni. Az éjszakai ég nagyon szép a sivatagban csak k. hideg van - a földön aludtunk egy takarón hálózsákban...
Be értünk egy sárkunyhós faluba, egyből egy csupor vizet hoztak, ahogy sivatagi népeknél szokás. A gond az volt, hogy láttam hogy abból a kis medencéből merték, amiből az előbb még a tevék ittak. Mivel nagyon bunkó dolog lett volna nem elfogadni (alán el is ástak volna érte egy bűne mögé) így ittunk belőle. Több heti non-stop hasmenés után már mindegy volt - azért túléltük...
(Ez most nem vicc: tényleg voltam ilyen túrán...)
ON
Ez nagyon joooooOFF
A képemre gondolsz?
Ő Lalu, az egykori tevém. Egyszer 3 napig tevegeltem a sivatagban. Az első nap végére rájöttem hogy hülye ötlet befizetni erre a hosszú túrára, mert totál kikészített ez a dög! Állandóan hátra hajolt és belém törölte taknyát-nyálát. Kb. sosem akart arra menni amerre kellett volna - nem győztem rugdosni, mert kb csak abból értet. A teve nem egy okos állat - az biztos! Nap végére meg úgy tudtam csak járni mint egy körző. Sajnos a sivatagból nem tudsz csak úgy visszajönni, szóval végig kellett csinálni. Az éjszakai ég nagyon szép a sivatagban csak k. hideg van - a földön aludtunk egy takarón hálózsákban...
Be értünk egy sárkunyhós faluba, egyből egy csupor vizet hoztak, ahogy sivatagi népeknél szokás. A gond az volt, hogy láttam hogy abból a kis medencéből merték, amiből az előbb még a tevék ittak. Mivel nagyon bunkó dolog lett volna nem elfogadni (alán el is ástak volna érte egy bűne mögé) így ittunk belőle. Több heti non-stop hasmenés után már mindegy volt - azért túléltük...
(Ez most nem vicc: tényleg voltam ilyen túrán...)
ON
Ha annak idején (jó 10 éve) kérdezted volna akkor panaszkodtam volna, utólag már jópofa kaladnak tűnik. Mindenesetre senki ne menjen több napos tevetúrára!Most dicsekszel vagy panaszkodsz?![]()
Basszus pedig eskü most hoztad meg a kedvem hozzáHa annak idején (jó 10 éve) kérdezted volna akkor panaszkodtam volna, utólag már jópofa kaladnak tűnik. Mindenesetre senki ne menjen több napos tevetúrára!![]()
A túra Jaisalmerből indul. Majd írd meg milyen volt!Basszus pedig eskü most hoztad meg a kedvem hozzá![]()
Azért tegyük hozzá, néhányan a listáról elhaláloztak, és nem végelgyengülésben vagy rákban.Szó szerinti fordításban a mirotvorec az béketeremtőt jelent (Peacemaker), de a békefenntartókra is használják lásd a karabahi orosz békefenntartó misszió. Az egész ukrán Mirotvorec honlap meg amúgy kb egy ilyen frusztráltsági lista, ahol felsorolják azokat a híresebb személyeket, akik bármilyen olyat nyilatkoztak, ami potenciálisan negatívan mutatja be Ukrajnát. Lásd az öreg Kissinger, aki azt merte mondani, hogy lehet a békéhez egy-két területet fel kéne adni
Szard le!Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Azt hittem Veled lehet értelmesen diskurálni a világ nagy dolgairól
Na, ezek aztán végképp off lenne ott @Mark1993
Mit szeretnél nyomatékosítani ezzel a He ? szócskával ? Érvek, érvelés hiányában marad az indulatszó ?
Értetlenségemet, hogy mit is akarhattál azzal.
Neked miért vérzik Magyarországról a szíved a Malvinas / Falkland hovatartozásáért ?
Tegyük fel, a britek a háborút elveszítették volna, vagy a közeljövőben gazdát cserél, akkor az milyen érzelmeket, indulatokat fog kiváltani belőled ?
Nem tudom miért, de neked valamiért nagyon érzékeny ez is, úgy, hogy a világ végén fekszik az a szeles, fagyos, kopár, és mit érő szigetecske.
Semmi személyes, de: none of your business
Történelmileg elfogadott tényként a nevezett szigeteket 1520-ban fedezte fel Esteban Gómez portugál hajós
Francokat. Az első BIZONYÍTOTT felfedező brit volt 1690-ben.
mégis a Talibánt, egy sokadrangú és nagyszájú afgán csoportosulást tették a felelőssé
Minekután mintha ők 'fogadták volna be'
Szabad kérdeznem, az Iraki háború megindításáról mi a véleményed ?
Hogyne. Meg kellett lennie. Az más kérdés, hogy jobban is meg lehetett volna indokolni.
Ez meg nem viszi előbbrébb a fórumot, csak a beszélgetést elkanyarítod, és a diskurzust teszed tönkre.
Én?? Bakker. Olvasd már vissza, hogy kik vitték félre, jöttek a témába nem vágó hülyeségekkel.
Minden egyéb nélkül /max egy vicces mondat volt előtte/ betettem A Sevastopol-t érő hírrel kapcs egy másikat.
Nem az érveim nullák, hanem nem gondolom, hogy bármilyen érzelmi kötődésemet ezen a fórumon kellene magyaráznom.A none of your business / FRANCOKAT / Meg kellett lennie ezek megint azt jelzik, hogy objektív érved az nulla, helyette csak dúl benned a nem is tudom milyen hátterű (de nem is az én bajom ez) frusztráció.
Túltolod a cosplay-t, hogy angol szófordulatokkal élsz magyar fórumon
A "FRANCOKAT" hozzáállásodra ez a cáfolatom:
I. de Sanson néven szerepel a Malvinas.
Ezt a térképét a Kongresszusi Könyvtárban őrzik, független forrásként, és nem is az Argik fabrikálták
Van olyan érzésem, hogy a világ legfeleslegesebb dolga veled vitatkozni, mert semmi realitás nincs nálad, csak érzelemből meg anglofíliából meg ruszofóbiából irkálsz, nem pedig értelemből.
A 2003-as Iraki háborúnak miért is kellett megtörténnie ? Szaddám az mivel érdemelte meg azt, amit kapott végül is, addig a Szaúdiak meg USA és Brit háttérrel
- a kedvükre nyomhatják el az országuk lakosait,
- az államvallásuk is maga az Iszlám legszélsőségesebb irányzata,
- burjánozhatnak a vallási szélsőségek,
- uszíthatnak,
- szponzorálhatják a terrorizmust,
- politikai gyilkosságokra adhatnak utasítást
És ami Irak helyén mi maradt ?
Te kritika nélkül beveszed a Brit és USA álláspontot, és még háborús héja is vagy.
Mondjuk ez nem az én bajom, mindenki maga döntse el a fórumon, hogy mennyire szimpatikus az az eszmeiség, amit ekkora lelkierővel védelmezel.
Egyébként meg egyáltalán nem kritika nélkül veszem be. Pontosan tisztában vagyok a baromságokkal.
De ez olyan, mintha Boki mondaná, hogy Putler egy szar-szemét-szar-alak.
Szerintem ne várj erre![]()
Soha nem mondtam, hogy nem azok.Ergo szerinted hiaba tolod a brit oldal hireit es simogatod az ulkranokat, attol meg ok meg „szar-szemét-szar-alak“-ok… oke, ezt igy el tudom fogadni es jobban megertem az itteni tenykedesed.
Soha nem mondtam, hogy nem azok.
Nyilván nem britekre értettem, hanem az ukránokraErtem. Tehat szerinted is „szar-szemét-szar-alak“-ok a britek es az ukranok, de ettol meg azt az oldalt erzed magadenak es azzal azonosulsz.
Nnnnna, latod ez tiszta es egyenes beszed toled. Igy kell ezt csinalni. Siman meg is tudom erteni, en a magam reszerol a Waffen SS-t kedvelem… monnyuk ez nalunk csaladi dolog…
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..