Reddit. Rrrr Hungary. Nekem is kellett pár perc.Ezmiez az "Airhungary"? Van köze ehhez?
Air Hungary | Air Hungary Zrt.
airhungary.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Reddit. Rrrr Hungary. Nekem is kellett pár perc.Ezmiez az "Airhungary"? Van köze ehhez?
Air Hungary | Air Hungary Zrt.
airhungary.hu
Na ez durva.
Nem az, hogy feltűntél a NAFO-soknak, hanem az, hogy 1. kvázi listáznak nyilatkozókat 2. Respergert és Somkutit is...az előbbi különösen érdekes, mert nem civil.... Ha ezzel az idehaza tevékenykedő ukránok nem léptek át egy határt a szolgálatoknál, akkor nem tudom mi van....
Egyébként a nyelvezet, meg a szmájlik végtelen használata emlékeztet miki bácsira itt, a fórumon. Mondjuk ő még senkit nem hívott itt pufajkásnak (úgy tudom, a vatnyik végülis ezt jelenti).
Haverom már olyat is mondott, hogy stílus alapján egy életunt dk-s nyugger tolhatja az oldalt két párizsi közt De akkor csak a szokásos group of fucking retardsEzt A "szakértő" megmondja oldalt a Lemil - Tiboru csoport csinálja, egymás között előszeretettel lobogtatják az írásaikat egymás között, ők meg nem csak abban utaznak ...
Pedig majdnem valamelyik újbudai kocsmából jelentkeztem be, mert annyira hívtak a haverok Egyúttal plusz infó, hogy holnap reggel is leszek adásbanNyugger csalodtam benned, semmi borospince feeling, sehol egy sorosdoboz, palinkas uveg...
Jah, hát Tiboru-n már egy idő óta érződik, h ő nem azért utálja a rendszert, mert olyan rossz, hanem mert meg van sértve, hogy nem kérik ki az ő véleményét.Haverom már olyat is mondott, hogy stílus alapján egy életunt dk-s nyugger tolhatja az oldalt két párizsi közt De akkor csak a szokásos group of fucking retards
Pedig majdnem valamelyik újbudai kocsmából jelentkeztem be, mert annyira hívtak a haverok Egyúttal plusz infó, hogy holnap reggel is leszek adásban
Felkerültél a radarra látnak ! Hallanak ! Van akinek tetszik van akinek nem amit csinálsz ! Közszereplő lettél aranyapám annak minden előnyével és hátrányával . Tűrni vagy köteles a hülyéket is meg a kritikájukat is ! LOLEgyébként a nyelvezet, meg a szmájlik végtelen használata emlékeztet miki bácsira itt, a fórumon. Mondjuk ő még senkit nem hívott itt pufajkásnak (úgy tudom, a vatnyik végülis ezt jelenti).
Nyugger csalodtam benned, semmi borospince feeling, sehol egy sorosdoboz, palinkas uveg...
Mi a fasz az avatárod megint.Remélem a géppuskájuk jobb lesz ennél, vagy örökre marad a PKM...rosszabb esetben lecserélik egy gagyibbra.
OFFMi a fasz az avatáros megint.
Most dicsekszel vagy panaszkodsz?OFF
A képemre gondolsz?
Ő Lalu, az egykori tevém. Egyszer 3 napig tevegeltem a sivatagban. Az első nap végére rájöttem hogy hülye ötlet befizetni erre a hosszú túrára, mert totál kikészített ez a dög! Állandóan hátra hajolt és belém törölte taknyát-nyálát. Kb. sosem akart arra menni amerre kellett volna - nem győztem rugdosni, mert kb csak abból értet. A teve nem egy okos állat - az biztos! Nap végére meg úgy tudtam csak járni mint egy körző. Sajnos a sivatagból nem tudsz csak úgy visszajönni, szóval végig kellett csinálni. Az éjszakai ég nagyon szép a sivatagban csak k. hideg van - a földön aludtunk egy takarón hálózsákban...
Be értünk egy sárkunyhós faluba, egyből egy csupor vizet hoztak, ahogy sivatagi népeknél szokás. A gond az volt, hogy láttam hogy abból a kis medencéből merték, amiből az előbb még a tevék ittak. Mivel nagyon bunkó dolog lett volna nem elfogadni (alán el is ástak volna érte egy bűne mögé ) így ittunk belőle. Több heti non-stop hasmenés után már mindegy volt - azért túléltük...
(Ez most nem vicc: tényleg voltam ilyen túrán...)
ON
Ez nagyon joooooOFF
A képemre gondolsz?
Ő Lalu, az egykori tevém. Egyszer 3 napig tevegeltem a sivatagban. Az első nap végére rájöttem hogy hülye ötlet befizetni erre a hosszú túrára, mert totál kikészített ez a dög! Állandóan hátra hajolt és belém törölte taknyát-nyálát. Kb. sosem akart arra menni amerre kellett volna - nem győztem rugdosni, mert kb csak abból értet. A teve nem egy okos állat - az biztos! Nap végére meg úgy tudtam csak járni mint egy körző. Sajnos a sivatagból nem tudsz csak úgy visszajönni, szóval végig kellett csinálni. Az éjszakai ég nagyon szép a sivatagban csak k. hideg van - a földön aludtunk egy takarón hálózsákban...
Be értünk egy sárkunyhós faluba, egyből egy csupor vizet hoztak, ahogy sivatagi népeknél szokás. A gond az volt, hogy láttam hogy abból a kis medencéből merték, amiből az előbb még a tevék ittak. Mivel nagyon bunkó dolog lett volna nem elfogadni (alán el is ástak volna érte egy bűne mögé ) így ittunk belőle. Több heti non-stop hasmenés után már mindegy volt - azért túléltük...
(Ez most nem vicc: tényleg voltam ilyen túrán...)
ON
Ha annak idején (jó 10 éve) kérdezted volna akkor panaszkodtam volna, utólag már jópofa kaladnak tűnik. Mindenesetre senki ne menjen több napos tevetúrára!Most dicsekszel vagy panaszkodsz?
Basszus pedig eskü most hoztad meg a kedvem hozzáHa annak idején (jó 10 éve) kérdezted volna akkor panaszkodtam volna, utólag már jópofa kaladnak tűnik. Mindenesetre senki ne menjen több napos tevetúrára!
A túra Jaisalmerből indul. Majd írd meg milyen volt!Basszus pedig eskü most hoztad meg a kedvem hozzá
Azért tegyük hozzá, néhányan a listáról elhaláloztak, és nem végelgyengülésben vagy rákban.Szó szerinti fordításban a mirotvorec az béketeremtőt jelent (Peacemaker), de a békefenntartókra is használják lásd a karabahi orosz békefenntartó misszió. Az egész ukrán Mirotvorec honlap meg amúgy kb egy ilyen frusztráltsági lista, ahol felsorolják azokat a híresebb személyeket, akik bármilyen olyat nyilatkoztak, ami potenciálisan negatívan mutatja be Ukrajnát. Lásd az öreg Kissinger, aki azt merte mondani, hogy lehet a békéhez egy-két területet fel kéne adni
Szard le!Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Azt hittem Veled lehet értelmesen diskurálni a világ nagy dolgairól