Azbesemények? Nem drónt vesznek, hanem közepes légvédelmi rendszert.
.
Voltam is mar ott. Az orszag meretetöl fuggetlen, eleinte akartak valamit, majd az esemenyek fuggvenyeben meggondoltak magukat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azbesemények? Nem drónt vesznek, hanem közepes légvédelmi rendszert.
.
Voltam is mar ott. Az orszag meretetöl fuggetlen, eleinte akartak valamit, majd az esemenyek fuggvenyeben meggondoltak magukat.
Odatelepül hozzájuk egy német dandár...Az orszag meretetöl fuggetlen, eleinte akartak valamit, majd az esemenyek fuggvenyeben meggondoltak magukat.
Dehogy állják meg a helyüket. Nincs más és annyi.
mi megengedhetjük azt a luxust, hogy ne kapaszkodjunk minden szarba ellenben az olyan országgal, ami aktív resztvevője egy háborúnak.
Erre gondolsz?A T-72 egy rakat szar. Az a harckocsi ami kb minden átütéstől atomjaira robban az szar.
Húha, nem unalmas éveken keresztül ugyanazt a 2 képet mutogatni?Hát az ukránok erről nagyon mást mondanak. Állításuk szerint nincs érdemi harcérték beli különbség a keleti és a nyugati vasak között.
Nem, k*rvára nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust , hogy 30+ millió eurós tankokból állítsunk ki egy normális hadsereget. Ezt még nálunk gazdagabb országok sem engedhetik meg maguknak!
De ha dísszemlés parádés bóhóckodás a cél, akkor meg nincs rátok szükség. Ha úgy sem lesz háború, akkor minek vagytok egyáltalán több száz milliárd forintért?
Ha meg reális dolog a háború (és látjuk az), akkor meg nem a paradás majomkodás a lényeg, meg , hogy te fancin érezd magad a csitrillárdos germán vasban, hanem az, hogy legyen mivel harcolni
Ahhoz meg mennyiség kel, még mindig. Ehhez meg a T-72-es tökéletes választás. Főleg, hogy már rendelkezésre áll
Erre gondolsz?
![]()
Persze halálra égni is sokkal jobb móka:
![]()
Gyakorlatilag havonta kezded újra ugyan azt a baromságot... Nincs kilőhetetlen tank!
A Leopárd 2-est eddig két valamire való háborúban vetették be (Szíria, Ukrajna) mindkettőben ugyan az lett a végeredmény.
Semmivel nem tud többet, mint egy modernizált T-72-es. Semmivel nem nagyobb se a harcértéke, se a védelme, se mobilitása, és a személyzet is ugyan úgy meghal benne, mint bármi másban.
Ez van.![]()
Húha, nem unalmas éveken keresztül ugyanazt a 2 képet mutogatni?
Mutassak 1000 másikat, ahogy az orosz szarok robbannak szét (naponta van legalább 2)?
kicsit is modern Leopard 2-ben (Strv122-A6) nem halt még meg kezelő
Fel fogod a pontá nőtt agyaddal, hogy ez mit jelent azzal szemben, hogy ezrek haltak meg a szétrobbant orosz ócskavasokban
Jobb egy Leo2A8,mint egy felpofozott T72A (mert nekünk azok vannak)?
(egy átfogó 72 modernizálás szerintem ma már 6-10milka dodó)
Szerintem meg igen,komplett az egészet modernizálni kéne.Gyakorlatilag a csupasz váztol újraépiteni a gépet.Új hajtáslánc,harcelektronika,ERA/NERA+APS,aknavédő fenék,páncélvédett karusszel,nagyságrenddel jobb másodfegyverzet.Inkább mondjuk úgy, hogy "Jobb ma egy T-72M, mint 10 év múlva egy Leopárd 2A8 ami vagy lesz vagy nem"
Ha az RM-el csináltatod lesz az 20 is....
Egy új gyártású T-90M ára valahol 6 misi körül van.
A modernizálás valójában megfelelő karbantartást, ERA páncélzatot, digitális rádiót, digitális térképet, valami egyszerűbb hőkamerát meg új számítógépet jelent.
Fölösleges máshoz nyúlni!
Ráadásul a lengyelek, csehek, szerbek mind gyártanak hozzá alkatrészt (direkt csak a közeli népeket említve)
Nem kell túlgondolni a dolgot, szerintem.
A T-72 egy rakat szar. Az a harckocsi ami kb minden átütéstől atomjaira robban az szar.
Mutassak 1000 másikat, ahogy az orosz szarok robbannak szét (naponta van legalább 2)?
Fel fogod a pontá nőtt agyaddal, hogy ez mit jelent azzal szemben, hogy ezrek haltak meg a szétrobbant orosz ócskavasokban (és igen a legmodernebb T-90M is pont ugyanúgy felrobban mint az elődei)?
A T-72 egy rakat szar. Az a harckocsi ami kb minden átütéstől atomjaira robban az szar.
Nekem nem nyitja meg.
Twitter fiók meglétéhez kötött.
Hogyan tudnám publikussá tenni ?
printscreen avagy snipping tool?Twitter fiók meglétéhez kötött.
Hogyan tudnám publikussá tenni ?
Úgy emlékszem, hogy volt ez már linkelve. Egy kopasz, félmeztelen, tetovált katona sűrűn káromkodva és gesztikulálva szidja a nyugati tankokat hogy nincs automata töltő, hogy elsüllyednek a sárban, hogy használhatatlanok stb.Nekem nem nyitja meg.
Úgy emlékszem, hogy volt ez már linkelve. Egy kopasz, félmeztelen, tetovált katona sűrűn káromkodva és gesztikulálva szidja a nyugati tankokat hogy nincs automata töltő, hogy elsüllyednek a sárban, hogy használhatatlanok stb.
Nem azért írtam, én sem találtam meg hogy hol és mikor volt korábban. Csak hátha valaki más is emlékszik rá és meg van neki más forrásból is. Ha jól emlékszem, akkor telegramos link volt, amit meg lehetett nézni.Elnézést, nekem az újdonság erejével hatott, meg humorizálásnak szántam![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..