A taktikai atomot nem orosz területre kell dobni, hanem az "ukrán" erők gyülekezési / hadtáp területére, ami ugye Ukrajnában van.Aki le akarja atomoztatni Putyinnal Oroszországot az legyen már kedves elárulni, hogy mégis mit fog mondani utána Putyin a népnek? Én Vlagyimir Vlagyimirovics atombombát dobtam Oroszországban orosz emberekre mert:
Az orosz katonai doktrínában egyértelműen benne van, hogy elsőként is bevetnek atomfegyvert, amennyiben Oroszország Anyácska létét veszély fenyegeti, a területét támadás éri. Ez pedig megtörtént. Ezért nem kell mentegetőznie V. V.-nek, sőt! Az oroszok hagyományosan elvárják a vezetőiktől, hogy erőt mutassanak.
Egy mai taktikai nuki amúgy sem egy overkill Cár bomba, alig nagyobb a pusztító ereje, mint egy FAB-3000-esnek. A kiszóródás szinte nulla, és a visszamaradó sugárzás sem számottevő. Az meg aztán pont nem érdekli a moszkvai taxist, vagy a szentpétervári női divatáru kereskedőt, hogy egy ukrán falú pár évig világít a sötétben.
Bezzeg a kedves Eu / NATO sírna ezerrel! De azért visszafogná magát, mert hirtelen túl nagy lenne a tét! Tenni nem tehetne semmit, hiszen Ukrajna egyik szervezetnek sem tagja. Pár újabb "hatásos" szankciót hoznának, és adnának pár újabb rozoga csodafegyvert. De ezt így is, úgy is megteszik.
No meg a zsoldos "urak" is elgondolkodnának, hogy érdemes-e pár ezüstért elhamvadni.
Itt az a kérdés, hogy Oo. politikai szövetségesei, első sorban Kína mit lépne. (É-Korea és Irán nem hiszem, hogy kifogásolná.)
Szóval szerintem nem is olyan rossz opció Oo.-nak az a taktikai nuki! Katonailag teljesen bevállalható, és politikailag sem biztos, hogy öngyilkosság.
Ettől függetlenül tök fölösleges. Nuki nélkül is elpicsázzák a támadásban részvevő "ukrán" erőket. Sőt, a támadás miatt még több önkéntes jelentkezik katonának.
Na de komolyan, Ukrajna területén se lehet csak úgy atomot használni. A nyugat se hülye és gyenge. Megmondták Putyinnak hogy ne szórakozzon az atommal, mert következményei lesznek. Putyin még megmaradt épp eszű katonai vezetői is ellene lennének. Mellesleg a nukleáris katonai doktrinákkal is szembe menne, hiszen nem áll fenn, hogy Oroszországot ne tudnák hagyományos eszközökkel megvédeni. Kína is ellenérdekelt dologban Tajvan miatt. Nem szeretnék ha az atomfegyver használatának tabuját valaki megszüntetné.

Eddig Putyin háborús teljesítménye 0, céljaiból SEMMIT NEM ÉRT EL.