engedjük el ezt a bullshit dumát,hogy azzal próbáljuk mosdatni a NATO-t mint katonai szövetséget,hogy a haditechnikai,anyagi,kiképzésbeli támogatásukat nem nevezzük a konfliktusban való részvételnek !! A felderítési adatok átadását meg már nem is említem .. mert kb olyan ez,mint ha úgy indulsz egy vizsgán,hogy megkapod a tanárodtól a kérdéseket (felderítési adatok) , illetve megkapod hozzájuk a válaszokat is. (nagy hatótávolságú preciziós fegyverek formájában)
a videókon lévő külföldiek (bár tegnap írtam hogy Sikorski is elismerte,a NATO részvételt .. ) gondolom valamelyik kijevi nyelviskola végzős hallgatói akik a tanultakat gyakorolják a felvételeken ugye ?
Igen, természetesen ők zsoldosok, mindenki zsoldos mi más is lehetne.. nyilván vannak is, mint hivatásosak is, hiába tagadják le... sőt a műholdas, repülőgépes,drónos felderítési adatokat, HIMARS-okat is, egy frissen alapított betéti társaság vagy kft alkalmazottjai biztosítják, véletlenül sem a NATO,hiszen ők ott sincsenek.
nem azzal van a probléma,hogy a NATO támogatja-e Ukrajnát vagy sem,mivel mindenki tudja hogy igen .. erről szól minden,ezért van basztatva Orbán, a szlovák kormány,mert kilógnak ebből a támogatói sorból,szóval nem azzal van a probléma,hanem azzal,hogy itt próbáljátok letagadni páran a nyílvánvalót !
más :
azt hogy az ukránok nem kerültek rosszabb helyzetbe,szerintem én is elfogom menteni egyfajta "múlt idézőbe" hiszen ott a helye ennek is
végül is mennyivel erősebb lett most a haderejük,pár tucat elveszített nehéztechnika és halott katona által,aminek 100% hogy több hasznát vették volna a későbbiekben,szóval igazad van,annyira jól állnak szerencsétlenek mindenből,hogy ez a jelenlegi veszteség megsem kottyan nekik .. pláne,hogy nyerni meg semmit nem nyertek ,tényleg megérte ez az 5 perc hírnév !
megint más :
Legyen szíves mutassa már meg valaki, aki a 3 napot felemlegeti allandóan, hogy Putyin mikor mondta azt hogy 3 nap alatt Kijevben fog reggelizni, vagy elfoglalja Ukrajnát!! ha nem tudjátok ezt (sem) hitelesen bizonyítani, ideje lenne befejezni ennek a marhaságnak az állandó mantrázását!!
A háborúnak valószínűleg sokkal hamarabb vége lett volna, ha sikerül behúzni a gosztomeli repteret, de az oroszok pont úgy jártak, mint amikor "valakik" meg akarták dönteni Erdogant, csak akkor az oroszok szóltak időben, most meg a "valakik" szóltak időben, így úszta meg Erdogan is meg Zele is, de ha megvan az a reptér (de nem lett meg) akkor lehet már rég vége lenne, az egésznek.