Somkuti amit írtam, ill. írásos formában Szabó posztja:Van is erről valami forrásod? Csak mert ez így jól hangzik, de azért jó lenne tudni, hogy ezt most csak valakik leírták és terjesztik, vagy tényleg van valami konkrét alapja.
"A beérkező erők nagyságából ítélve az orosz fél akár egy új csapásmérő erőcsoportosítás létrehozását készíthető elő. Ennek fő erejét a 35. öfenemi hds., a 20. öfenemi hds., a 44. hdt., a11. hdt. és az 5., valamint a 6. öfenemi hds. részei alkothatja kiegészülve egy légideszant roham ezreddel, egy tengerészgyalogos hadosztállyal és egy tengerészgyalogos dandárral, valamint területvédelmi ezredekkel."
2+1 hds.
+2 hdt.
+1 ezred
+1 dandár
+X számú tv. ezredek
Szerintem, ez az 50-150k a minimum - ha nem is vetik be az egészet -, az a jelzett 650k tartalék, amihez max. rotációban nyúltak egy piciny része.
Lemegy a határig, és aki nem sorozott, az megy tovább. Én így képzelem. A kérdés amit írtam, a mikor és utána mi lesz még.
2024 szeptemberét mondta a háború végének Apti Alaudinov úgy, hogy a 10 éve kiépített védelmük helyett Kurszk környékén, ideiglenesen kiépített állásokat kell támadnia az orosz hadseregnek.
Az ukránoknak most már minden rendelkezésükre áll az összeomláshoz:
Egyébként a 74 éves öreget, akit két náci szar terrorizált, azt úgy néz ki meg is ölték. A videós meghalt, a maradék fejenként 5 millió rubelt ér bárkinek, aki elkapja őket.
Szóval, a Crocus elkövetőinek példája okán, fogjuk még látni ezeket az emberkedő ukránokat (ha ukránok) ...