Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te dudi, egy orosz-ukrán konfliktusban miért zárja ki egymást az, hogy egy magyar (pl. Romolusz vagy Resperger) esetleg egy zsidó szakértő mint Kastély Robi elfogulatlanul, hideg fejjel elemezzen?!Akkor most elfogulatlaul, vagy zsidó/magyar szemmel? Mert ezek kizárják egymást.
Óóó... nem! Ha van valaki, aki aki elfogulatlanul és hideg fejjel elemez az én vagyok!Tényleg néha azt érzem veled kapcsolatban amit Macnél is, hogy direkt játszod az értetlent, pusztán az ellentmondás/felkérdezés kedvéért. Nincs ezzel baj, szeretem én is ezt a játékot, tök oké részemről nincs harag!
Pali, hanyadszor is foglaljak el?Az ukránok elfoglalták Korenevot:
Úgy látszik, hogy az oroszok kiurítik a Szeim folyó alatti teruletet és felrobbantják maguk után a hidakat, miután tarthatatlanná vált:
Magyar nemzeti érdek, hogy az Oroszokkal legyünk határosak. Így Brüsszel nem tudná mit ,mennyit kereskedünk velük.Óóó... nem! Ha van valaki, aki aki elfogulatlanul és hideg fejjel elemez az én vagyok!
![]()
![]()
A titok lényege, hogy az űléspontom határozza meg az álláspontomat. És ez a bizonyos kiindulópont a magyar nemzeti érdek!
De ezt már régen leírtam.
Mac, ezt ugye a vicc kategóriába szántad? Mert oda passzol, itt kicsit disszonáns...Óóó... nem! Ha van valaki, aki aki elfogulatlanul és hideg fejjel elemez az én vagyok!
Ez egy teljesen egyértelmű álláspont, hiszen ha szétrúgják az üléspontot - álláspont sem lehetséges..A titok lényege, hogy az űléspontom határozza meg az álláspontomat.
Kadirov gyerekei, jártak a fronton!!! Lehet hogy félre értem, de nem tűntek, se őrültnek, se fanatikusnak.Csak éppen egyetlen gazdag köjköt sem láttam a lövész árkokban rohadni, ott csak szegények és fanatikus őrültek vannak (Kadirov és a gyerekei is ez utóbbi kategória). A gazdagok meg köszönöm szépen jól megvannak valahol, vásárolgatják az ingatlanokat.
Hűha! Most mi lesz???!!! Ez így megy már vagy 100 éve...Csak éppen egyetlen gazdag köjköt sem láttam a lövész árkokban rohadni, ott csak szegények és fanatikus őrültek vannak (Kadirov és a gyerekei is ez utóbbi kategória). A gazdagok meg köszönöm szépen jól megvannak valahol, vásárolgatják az ingatlanokat.
Ezt te sem komolyan írtad ugye? Szerinted 1024 a dátum, hogy lehessen titokban kereskedni?Magyar nemzeti érdek, hogy az Oroszokkal legyünk határosak. Így Brüsszel nem tudná mit ,mennyit kereskedünk velük.
Pontosan! Sőt! Nem csak a "brüsszeliták" nem fogját tudni, hanem mi sem!Magyar nemzeti érdek, hogy az Oroszokkal legyünk határosak. Így Brüsszel nem tudná mit ,mennyit kereskedünk velük.
Ezt már régebben is leírtam. Magyarország soha nem jött ki jól abból, mikor egy erősebb hatalommal volt határos.Ezzel kapcsolatosan már csak az a nagy kérdés hogy a jelen helyzetben mi a magyar álláspont?
A lostarmour.info-ra gondolsz? Van egy másik, jobb telegram csatorna de sehogy nem jut eszembe a neve,se keresőszó ami alapján kidobta volna.Segítségre lenne szükségem. Keresem az Oryx orosz változát. Már többször meg volt osztva ezen a fórumon. Illetve az oryx utódját ha van. Köszi!
Tehát nem érdekünk egy állíg felfegyverzett vérsovén Ukrajna, de egy úgyanúgy nem érdekünk egy nagyhatalmi, régi befolyási övezeteit visszaszerezni vágyó Oroszország sem.
Pontosan! Sőt! Nem csak a "brüsszeliták" nem fogját tudni, hanem mi sem!
Ezt már régebben is leírtam. Magyarország soha nem jött ki jól abból, mikor egy erősebb hatalommal volt határos.
Tehát nem érdekünk egy állíg felfegyverzett vérsovén Ukrajna, de egy úgyanúgy nem érdekünk egy nagyhatalmi, régi befolyási övezeteit visszaszerezni vágyó Oroszország sem.
Megy a fantáziálás, képzelgés.Az ellenséges oszlopok égnek Szumi és Szudzsa között: a csapda bezárult.
Az ukrán fegyveres erők súlyos veszteségeket szenvednek, az ellenséges oszlopok égnek a csapások alatt. Szumitól egészen Szudzsáig az ellenség veszteségeket szenved.
Úgy tűnik, az ukrán hadsereg csapdába esett. Miután megkezdte offenzíváját és áttörte az orosz határt Kurszk térségében, az ellenség nem érte el a célját. A dolgok sokkal rosszabbra fordultak. Most az orosz Szudzsától Szumiig ellenséges haditechnikai oszlopok égnek.
A védelmi minisztérium jelentése: egy tizenöt üzemanyagszállító teherautóból álló konvojt találat ért egy Iszkanderrel Szumi térségében. Katonáink naponta osztanak meg új videókat: itt ukrán tankok égnek az orosz drónok támadásai alatt, ott orosz helikopterpilóták irányított rakétákkal lőnek egy könnyű páncélozott járművekből álló oszlopot, mint egy lőtéren. Itt egy ellenséget támadó orosz páncélozott harckocsi váratlanul egy perc alatt lelő egy AFU páncélozott járműoszlopot. És nyugodtan megy vissza a saját pozíciójába.
Segítségre lenne szükségem. Keresem az Oryx orosz változát. Már többször meg volt osztva ezen a fórumon. Illetve az oryx utódját ha van. Köszi!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..