Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez gáz! Ezért is komolytalan ilyen nagy dolgokban gondolkodni, mint a Gripen javítóbázis. Akkor még az alap kiképzőgépek is meghaladnák a képességeinket. Meg hát ugye a flotta bővítés is csak terv, és még a régen beígért 2 felderítő/futárgép sem jött meg, ha jól tudom.![]()
Ezt még a HTKA sok olvasója is lektorálhatta volna...Sajnos iszonyatos hiány van az oktatókból, különösen a légi szakirányon - olyan mértékű a probléma, hogy egy ember kiesése miatt már nem marad, aki megtartsa az egyik mesterszakos tárgyat következő félévben. E mellett az oktatók 90%-a mindig is a polgári légiközlekedéssel foglalkozott, és a tárgyaik mellett még folyamatosan van náluk 4-5 ember, aki éppen szakdolgozatot/diplomamunkát/TDK-t ír, így végképp minimális az esélye, hogy észrevegyenek olyan hibákat, amelyek nem tartoznak a szakterületükhöz...
Mindazok, akik egyaltalan felvetettek, hogy "de mivan ha nem tartjuk be a szerzodes rankeso reszet"... erre reszben pont ezek like-oljak amit irsz, mintegy utalog mosakodva, hogy nekik ilyen ikorrekt dolog eszukbe sem jutott...Azonban látszik az is, hogy itt egyesek alapból az inkorrekt üzleti magatartásra rendezkedtek be.
Szerintem meg le kéne állni azzal, hogy fullba tolod.Mindazok, akik egyaltalan felvetettek, hogy "de mivan ha nem tartjuk be a szerzodes rankeso reszet"... erre reszben pont ezek like-oljak amit irsz, mintegy utalog mosakodva, hogy nekik ilyen ikorrekt dolog eszukbe sem jutott...
Akinek az erveleset panoz vedte, az maradjon csondben. Foleg, hogy a legjobb sajat erve az volt, hogy o mar miota itt rontja a levegot.Szerintem meg le kéne állni azzal, hogy fullba tolod.
Akinek az erveleset panoz vedte, az maradjon csondben. Foleg, hogy a legjobb sajat erve az volt, hogy o mar miota itt rontja a levegot.
En annyit hibaztam, hogy mivel ejjel volt, faradt voltam, igy keson vettem eszre hogy sikerult elterelned a temat, es olyan teteleket vedesz, amiket senki sem tamadott, de aki utolag csatlakozott be az nyilvan nem nezte, hogy mi volt az eredeti tetel. Azok meg akik nem mozognak penzugyi teruleten, azoknak egy lizing nem trivialis dolog, de ugyanakkor tudjak mit jelent, tehat buszken rohantak megerositeni, hogy bizony az nem jelent tulajdonjogot. Ez nekem olyan mintha valaki buszken meselne, hogy rajott, hogy az 1+2 az 3. Ki allitotta az ellenkezojet? Azzal nem bizonyitasz egy hazugsagot, hogy divatos szlengel elsz ("fullba tolod") viszont aki nem ertelem, hanem erzelem alapjan itel (emberiseg tobbsege) annal mukodik. Sok emberrel egyetertek itt a forumon, sokkal meg altalaban nem, de te vagy az egyetlen aki CSAK es kizarolag mindent az erzelmei alapjan itel meg. Mivel korabban mar alulmaradtal egy vitankban, amint meglattad a nevem egybol ugrottal, el sem olvastad amit irtam es fel sem tunt, hogy mar le volt zarva a vita. Cask azert inditottad ujra, mert meglattad a nevem. Masok, akik nem ertettek velem egyet, ertelmes erveket irtak, amikrol lehetett vitazni (ezert oket nem is vedte panoz), de te csak manipulaltal. De hidd csak tovabb nyugodtan, hogy nincsenek Gripenjeink -megtenned, hogy a roman vk-nak is elmondod? Hatha elhiszi. Koszi.
Ha akarnák erőszakkal is elvennék.Vagy szerinted az a pár tucat fegyveres fogja megakadályozni őket akik őrséget adnak?Gondolom nem árulok el titkot,hogy az ő képzettségük az álj álj vagy lövökben kimerül...
Ezt még a HTKA sok olvasója is lektorálhatta volna...
Megint betonstabil ervek a temaban, miert nem lepodom meg? Szoval a lenyeg, hogy tovabbra sincsenek Gripenjeink, mert en azt mondtam, hogy vannak, ugye?
- Panozzal semmi gond nincs, veled ellentétben...
- Ezzel a személyeskedő bicskanyitgoató stílussal nem sokáig leszel itt...
Panozzal semmi gond nincs....
Azt azért tegyük hozzá, hogy a fenti dokumentum a közlekedésüzemi tanszék bábáskodása mellett íródott. Ők asszem beoktatnak a légiközlekes szakirányba, de azért távol esnek a repüléstől, főképp a katonai repüléstől és annak hazai történetétől. A közlekedésüzemi tanszék az üzemszervezésben, logisztikában, menetrendszerkesztésben, meg hasonlókban van otthon A valódi repülős tanszéken oda szoktak figyelni a részletekre.Elolvastam ezt a diáktanulmányt és orbitális sületlenségek vannak benne. Nem volt ennek lektora?
Simán benne van, hogy a hazai 29-esek csak 2006-ig repültek, a pápai repülőtéren pedig csak MiG-21F13 és C-17 volt illetve van. Aztán van egy különös összevetés a különféle repterek közt jól megstatisztikázva... egy katyvasz az egész.
Ember, Te valami alternatív valóságban élsz? Vagy biciklibelsőben?Panozzal semmi gond nincs
Ugyan már... te is itt vagy már miótaEzzel a személyeskedő bicskanyitgoató stílussal nem sokáig leszel itt
Én is egyből oda akartam bepattintani... Gyakorlatilag az összes eddigi ottani bejegyzés csak térgyeplő ministráns ehhez az egy sorhoz képest, pedig még tacsk0-tól meg blogentől is vannak ott idézetek...Izé..
Ezt csak a hatalmas hadtech tudásod és a remek irományaid irányába mutatott tiszteletem okán nem teszem be az olvasói aranyköpések topikba.![]()
Én még nem láttam technikai topikban tőle hülyeséget sokakkal ellentétben. Más topikokat alig olvasok...Izé..
Ezt csak a hatalmas hadtech tudásod és a remek irományaid irányába mutatott tiszteletem okán nem teszem be az olvasói aranyköpések topikba.![]()
Én még nem láttam technikai topikban tőle hülyeséget sokakkal ellentétben. Más topikokat alig olvasok...
Ellenben elég vicces "érvelés" az, hogy a kommentem értéke attól függ, hogy egy másik ember mit gondol róla. Ez alapján sztálin vagvy hitler is faszagyerek, mert találsz olyan neonáci vagy komcsi hülyegyereket, akik szerint ők azok voltak...
Talán, mert a technikai topikokba nem ír?Én még nem láttam technikai topikban tőle hülyeséget...
Nem, mert megcsavarta a logikat. Panoz nem tamadta ot, hanem vedte. Hiszen ha valakirol sztalin azt mondja, hogy jo ember, akkor gyanus hogy rossz. Ha valakirol hitler azt mondja, hogy jo ember, akkor is gyanus, hogy rossz. (panoztol meg en kerek elnezest, amiert molni hitlerhez meg sztalinhoz hasonlitotta, ez azeert meg neki is tulzas)Ez is igaz!
Bántás nélkül, mióta használják a Britek a Gripent?Gajdos Máté főhadnagy: ,,Éles riasztást kaptak a magyar Gripenek..." - de hogyan?
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Közzététel: 2017. nov. 8.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..