Akinek az erveleset panoz vedte, az maradjon csondben. Foleg, hogy a legjobb sajat erve az volt, hogy o mar miota itt rontja a levegot.
En annyit hibaztam, hogy mivel ejjel volt, faradt voltam, igy keson vettem eszre hogy sikerult elterelned a temat, es olyan teteleket vedesz, amiket senki sem tamadott, de aki utolag csatlakozott be az nyilvan nem nezte, hogy mi volt az eredeti tetel. Azok meg akik nem mozognak penzugyi teruleten, azoknak egy lizing nem trivialis dolog, de ugyanakkor tudjak mit jelent, tehat buszken rohantak megerositeni, hogy bizony az nem jelent tulajdonjogot. Ez nekem olyan mintha valaki buszken meselne, hogy rajott, hogy az 1+2 az 3. Ki allitotta az ellenkezojet? Azzal nem bizonyitasz egy hazugsagot, hogy divatos szlengel elsz ("fullba tolod") viszont aki nem ertelem, hanem erzelem alapjan itel (emberiseg tobbsege) annal mukodik. Sok emberrel egyetertek itt a forumon, sokkal meg altalaban nem, de te vagy az egyetlen aki CSAK es kizarolag mindent az erzelmei alapjan itel meg. Mivel korabban mar alulmaradtal egy vitankban, amint meglattad a nevem egybol ugrottal, el sem olvastad amit irtam es fel sem tunt, hogy mar le volt zarva a vita. Cask azert inditottad ujra, mert meglattad a nevem. Masok, akik nem ertettek velem egyet, ertelmes erveket irtak, amikrol lehetett vitazni (ezert oket nem is vedte panoz), de te csak manipulaltal. De hidd csak tovabb nyugodtan, hogy nincsenek Gripenjeink -megtenned, hogy a roman vk-nak is elmondod? Hatha elhiszi. Koszi.