Hát pedig nekem nagyon úgy jött le a hozzászólásod, hogy e helyett az Airbus helyett BEZZEGH a horvátok, ők aztán milyen jól csinálták a Kiowa Warriorral...Én nem azt mondtam hogy Kiowat kell venni az usa már ki is vonta próbálja eladogatni a maradékot.Én nagyon fontosnak tartom az AT képességet az meg jelenleg nincs a H145m en.az usa csak mentőnek és futárnak használja de nekünk harcra is kell esetleg persze jó kis gép de most még nem az.Ráadásul ha most meg vesszük egy fillért nem fejlesztünk később rajt leamortizáljuk és sírunk megint.
Rendben, akkor mit vegyünk? Mihu ami telivér harci heli, extra kis rajos szállítási képességgel, hazai infracsapda szóró háttér megteremtéssel, opcionális NVG képességgel V4 en belülről, huhogás volt, elégedetlenség. Úgy néz ki jön mellé valóban korszerű, jó műszerezettségű kicsi, ügyes H 145, most is az van.
Próbálj meg itt okos lenni, mikor van aki komolyba bevágja ide hogy vegyünk 50 millerért per db dodóban huey-t, a másik meg S-92-t...
ATGM-et oda raksz egyébként, ahova akarsz. Üzemeltetni sem csak a H145-öt kerül pénzbe, amit te most kitalálnál hogy vegyünk helyette, az is ha nem költünk majd rá folyamatosan, ugyan úgy lerohadna. Ez van. Bármi lesz, ha akarjuk hogy működjön, megmaradjon a képesség, az vinni fogja a pénzt.