azt hiszem itt lett belinkelve valamikor egy olyan hogy az új ruszki IFV is megfogja legalább a harmincast szembőlPl a kiegészitő páncélzattal ellátott Pumát szemböl.Gyengébb járgányokat messzebbről kilőheti.Masszivabb támogatótüzet biztosit.Légvédelmi feladatokat is elláthat ,beleértve a dronokat is,És oldalrol a hk-kra is veszélyes.
Grozniji harcok után az oroszok megállapitották,hogy városharcban a 30milis kevés.Az újgenerációs nyugati IFVk szemböl állják a tüzét,és az újabb ATGMekkel felszerelt helik a lőtávján kivülröl tüzelhetnek.57milis gá-ban találták meg a megoldást.
De bónuszként lemásolják hozzá a svéd 3P irányitottt gránátot.Meg egy APFSDS lőszert,ami várhatóan igen jó páncélátütési jellemzőkkel fog birni.A sima ppáncélgránátja 120milit üt át,amit 60 évvel ezelött terveztek.
szerintem arra gondol hogy vettünk de gazdaságos gépet mint egy erős/drága de alázó technikát , de csak tippJéééééézusom, azért mennyi bugyutaság van itt.
Kérlek fejtsd már ki ezt a sok "gyenge" jelzőt.
én azt mondom hogy most még jó , majd nézzük meg mi lesz 25-ben , hogy fog állni az ország , mekkora és milyen lehetőségeink lesznek , ha megtudjuk oldani (vagyis kigazdálkodni ) hogy 2 típust tartsunk bent akkor teljesen megfelelnek második századnak de ha erre nincs lehetőség, akkor jöjjön az F35Nem tudom srácok, ez nekem iszonyatos pazarlásnak tűnik. Miért nem jó a Gripen? Mert nem tud lopakodni? Minek nekünk F-35?
nagyon jól hangzik igen , üzlet szerintem ebben ott van hogy a bezérék hol tudnak egy kis szimpátiát vásárolni VAGY kis pénzt eltenni zsebbe , gondoljunk csak a Grif üzletre anno vagy az új vasakra ( kiegészítés : nem mondom hogy nem örülök és hogy nem kellettek ,de igen nagyon nagyon kellettek és örülök neki csak lássuk azért hogy van egy másik hozadéka is) és ha úgy hozza a sors hogy pl a Török gépekből tudnánk venni szerintem nagyon jöt tenne a honvédségnek is és az ami-magyar kapcsolatoknak is , szellőztetik szellőztetik ha bejön nyerünk ha nem akkor nem baj mert a svédek addig is izzadtak , lehet befolyásolja őket addig is.Jól hangzik hogy a régió legerősebb hadserege és nem is baj hogy normális felszerelése lesz végre a Honvédségnek, csak arra kellene még rájönni a teljes képhez, hogy még kinek és miért hatalmas üzlet ezek a beszerzések a német gyártókon kívül. (sikerdíj vagy bármi más miatt)
de így csinálja ez tény csak nem ilyen számokkal mint miMiert fontos ez? Más nem így csinálja? A teljes kephez ez nem kell. Illetve ha valaki ezert jutalekot kap akkor mas megitélés alá esnek ezek a beszerzések?