17 millió euró/db a Pumára. Innen nézve érthető, hogy nem tudták még senkinek eladni a saját hadseregükön kívül. Valami döbbenet.
Atyaég! Ez most egy valós adat lehet a Puma árával kapcsolatban? Akkor valami csoda folytán a KF41-es lenne olcsóbb, csak hát attól a cégtől tudnánk mást is rendelni. Úgyhogy én köszönöm szépen, 17 milliós Pumából nem kérek. Az én adópénzemet fordítsák hasonló képességű gépekre. Egy szó, mint száz: ez durva, ha így van, úgyhogy ezek után el lehet gondolkodni CV90-es , ASCODD, Tulpar vagy Kaplan-on. Nem csodálkozom, hogy a cseheknek nem nagyon kell a Puma. Azért nem a ló mondja meg, hova menjünk szántani. Most egy kicsit kiakadtam. Egy Puma árából lehet venni 2-3 db láncos IFV-t. Tehát a Boxer számomra egyértelmű, Patriával sincs semmi bajom,a térségünket megfigyelve, ennél olcsóbb láncos IFV is király kategória lenne. Lásd: Szlovákia- BMP, Románia, szerintem ugyanez, a horvátok meg Bradley. 100 db Pumácska 1,7 milliárd euro, kenjék a hajukra. Max 10 milliót adnék érte.