Őszintén megmondom nagy a fantáziám, de 2045-ig nem tudok előre gondolkodni.Ha akarnak valamit kezdeni a repülőgépgyárukkal, akkor nem F-35 lesz a váltótípus, mert ahhoz nem fognak gyártani/beszállítani semmit. Az új európai vadászgéphez (FCAS) viszont még gyárthatnak valamit. Csatlakozni kell a fejlesztéshez és addig valahogy ki kell húzni, amíg az elkészül és rendszerbe állítható lesz. 2035-re ígérték az első felszállást, 2040-re valami csak lesz belőle. Addig még a jelenlegi Gripenekkel is ki lehet húzni. Érdemes-e a kb. 2026-2045 közti időszakra saját tulajdonba kerülő E/F Gripent rendszeresíteni úgy hogy beszállítóként gyárthatnának is hozzá valamilyen alkatrészt?

Viszont sztem itt kapizsgálsz jó helyen, milyen beszerzés kapcsán eshetne le vmi mondjuk az Aeri Vodochodynak.
Ez a gondolat beleillik a fegyverkezési stratégiánkba. (vannak egyéb geopolitikai szempontok is, de azt most hagyjuk)
Eleve menne-e a Gripen felújítás, karbantartás. Ha igen, akkor hiba lenne váltani.
Az alkatrész beszállítás szintén zenész. Ez sztem a KC390-nél is szempont.
A másik amit itt a többiek most tárgyalnak az F-35 beszerzési, fenntartási költségek. Mindkét esetben kedvezőbb a Gripen. És mivel lenne a szárazföldön is mire költeni.....
Ezen szempontok összesége ( plusz a bővülő Gripen tapasztalataink) sztem überelheti az F-35 nagyobb tudását. Mert mellette "csak" ennyi szól.