Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem is.
Hat legalabb olyan illogikus marhasagokat irkalt, mint te, bar o legalabb mondhatja, hogy a te egyszeru, illogikus, stroman vitastilusodnak ugrik be...
Persze.

Ez mindig igy van, beleallsz valamibe nagy hanggal, majd amikor elcsuszol, akkor sértősértődöttseget szinlelve eltunsz...
Pedig mindenki teved, nincs ebben semmi, nyugodtan ismerd be, hogy hulyesegeket magyaraztal, ne eroltesd ezt a musort tovabb szerintem, ezert maradsz mindig ugyanott.
Kb. ott engedtem el ezt a eszmecserét is - minek vettem le a ignore-t, amikor ez a holdkórós géppuskát ír, majd betesz egy sokmilliós CIWS rendszert...
Szoval szemantika?
Mindezt ugy, hogy sajat magad valaszoltal a lovoldozo ememberes videoval ra, te gyerek, mikozben dronokrol volt szo?

De kinos ezt nezni.
Egyébként meg a AAA cikk pont azt fejtegeti, hogy a kis drónkat még ez se nagyon tudná lelőni, ezért kell AHEAD/airburst lőszer.
Milyen cikk? Videok lettek linkelve.
A YT tele van videokkal, ahol napi szinten szedik le a hazi, kis dronokat, kobor kezi raketakat stb a bazisokat vedo Phalanxok (ami persze eleve HE loszerrel megy, de ezt mar hozza sem tettem, mert mindenki tudta.)
A cikk mellé táblázat is van, csak használnia kéne. De kamm úgy tűnik csak pont arra képes, mint A400 témában. Szájkaratéra.
LOL
Mondja ezt valaki, aki pont most egette magat a gepkarabelyos dronvadasz videoval, total hulyesegeket allitva a dronokrol, hogy lehetetlen vedekezni es igy tovabb...
...beidezzem, amikor meg a turboprop mukodeset es elonyet sem ertetted a turbofannal szemben a STOL stb kapcsan?

Aranyos ez az onjelolt "szakertoi ratarti poz", komolyan, cute.
Csapom vissza oda, ahová való ezt a kamm gyerek...
Toled elteroen ez a "gyerek" legalabb latott katonasagot testkozelbol, kapott kepzest 5-6 kulonbozo fegyverre koztul tankelharito nehezfegyverre is, ugy harminc evvel ezelott, NCOkent.
Sot, toled elteroen nem 10 meterre gondolja egy diverzans elhelyezkedeset egy objektum korul es igy tovabb.
De semmi baj.
Keptelenseg veled ertelmes vitat folytatni, ezert nem veszitunk semmit.