Én Krisss-szel egyet értek. Itt óriási előny pusztán az idő, amivel korábban kijött az F-35, mint bármelyik riválisa. Európai piacon az orosz meg kínai fejlesztés nem érdekes, de a kontinensen saját gyártmány egyelőre nincs.
Két dolog is stabil piacot ad az F-35-nek.
1, Akik F-16 üzemeltetők voltak (vagy még mindig azok), azok nem igazán európai hadiparban gondolkodnak. Ők szívesen ülnek át tengerentúli lopakodóba.
2, A közelmúltban számos ország cserélte le akár elavult orosz vasakat, de úgy tudom, hogy Olaszország is EF mellé vásárol most F-35-öt. Vagy Vipereket vesznek mások, amiknek szintén lehet akár jóval később a váltó típusa. Illetve aszem tán a britek is a kontinenssel közös tervezési szokásaikat adták föl azért, hogy már igen korán beszálljanak ennek a gépnek a tervezésébe. Ezek erős pozíciók lesznek arra, hogy -ahogy Krisss mondta- a legelterjedtebb 5th gen legyenek. Főleg a Nyugat számára! (Bár nem lepődnék meg, ha akár öböl térségében is adnának el, amint kifutott nálatok meg mifelénk a megrendelés dömping.)
Nem hasonlítanám össze az egyben amerikai piacot a nagyon szétdarabolt európaival. Itt olyanokat kell figyelembe venni, hogy ha a kontinens kiköhög végre egy saját lopakodót, akkor azt mi szívesen megvesszük. A románok meg elkezdik majd vásárolni az F-35-öt. Én arra számítok, hogy nálatok azért ennek a gépnek jól fog szerepelni az eladása. Az meg, hogy panaszkodnak a honatyák a fenntartási költségeken...
"Minden nőt fel lehet izgatni. Hidd el, hogy egy kurvát is! Mondjuk... ha nem fizeted ki."