Hát azt hogy nullázzák azért egy pilóta helyében sem akarnám tesztelni.
Siman tudjak maguk is. Eleve a finneknel is van rengeteg decommissioned Kub, amihez a Saab regota hozzaferhet, sot, szerintem a Saabnak is van sajat Kubja, Iglaja stb.
Annyit mondtam hogy az ew rendszer csökkenti a régebbi légvédelmi rendszerek hatékonyságát nem pedig hogy immunitást jelent ellenük.
Lenyegtelen, mit irsz.
Neki a sajat habokos dolgait kell kiirni magabol, amire asszocial eppen. Ez ilyen terapias dolog lehet.
F-35 pedig nem lesz mégpedig azért mert a politikai ára túl magas ahogy az F-16 is ezen vérzett el.
Hat meg a penzugyi ara milyen magas!
Attól függetlenül még abban biztos vagyok hogy az 5. Generáció legelterjedtebb gépe lesz ahogy egyre mainstreamebb lesz a technológia igazi igáslóvá nőve ki magát.
Meglatjuk - az europai piac meg mindig csaknem kerekitesi hiba az amerikai haderohoz kepest.
Ideat meg az amerikai sajto tele van iszonyuan kritikus cikkekkel, ez a "make-or-break" cim egy
legiero-szovetseg magazinjatol eleg hajmereszto:
The Air Force’s most important program faces increased scrutiny as high costs, low availability, and other problems continue.
www.airforcemag.com
Ez az ev kritikus pillanat. Az F-15EX beszerzese nagyon nem jo jel a legiero reszerol, de azt meg esetleg el lehet utni azzal, hogy a Boeingnak mentoovet kellett dobniuk, mert a teljesen korrupt, gatlastalan civil (ex-McDonnel-vezette) divizioja gyakorlatilag csodbe vitte az egesz ceget.
Viszont ha tenyleg felgyorsitjak a 6th-gen gepet es kozben jon egy rakas 4.5-gen es a mar ismert lotokon kivul nem jon utanuk tobb, akkor az F-35-nek kapaltak.
Akkor nemhogy lejjebb nem fog menni a ktg, de meg dragabb lesz es a LM vastagon fog tenni ra, hogy 27 dan vagy 34 belga F-35 mennyivel lesz dragabb, eszi, nem eszi, ez van, majd allnak a betonon helyette. Utobbit a danok mar tisztan latnak evek ota, nem veletlenul csokkent le 27 gepre a 40 gepes flottajuk es a nevetsegesen optimista $300M/gep lifetime cost is minimum $500M lesz valojaban (ideat $450M+ a hivatalos adat!), ami miatt szerintem a felenel nem sokkal tobb fog egyszerre uzemelni.
Iden eldol szerintem... viszont ha tenyleg visszasoroljak, akkor minden csuszik majd, figyeld meg, az ODIN sem fogja levaltani a rettenetesen elbaltazott ALIS tamogato informatikai rendszert es igy tovabb.