P
Pogány
Guest
Annyit szólnék a védelmében, hogy Leo 2A4-ben ugyanez alapján szintén nem öröm halálra égni a jelen felszereltségükkel.KONKRÉTEAN kb 4X írtam le, hogy a következőkben a kiéptt infrastruktúra kiképzési rendszer és meglévő logisztikai alapok miatt az ár nem keveset csökkenne. (Nagyjából a jelenleg megvásárolt csomag 60% ára) Csak ezt urasan figyelmen kívül hagytad mindegyik alkalommal, és igazándiból az nem egy észveszejtő összeg.
A felújított T-72 véleménnyel meg konkrétan kurva könnyen lehet közép és hosszú távon. (rövid távon meg édesmindegy hány t-72-őnk van)
Azt a böszmeséget kérlek felejtsd már el, hogy mi Dudival öncenzúrázzuk magunkat ha kritizálni kell.
Dudi folyamatosan vajdázik ha nem tűnt volna fel az évek során és bőven szidja a honvédségi dolgokat.
- én pedig kerek perec beszéltem nektek személyi felszerelési problémákról
- elhibázott humánpolitikáról
- lerongyolódott infrastruktúráról
- csaló szar munkát végző haditechnikai cégekről
- elhibázott sorrendről a haderőfejlesztés tervezésekor (fejére állított piramis)
A T-72 felújítási fantazmagóriáddal az a bajom, hogy a jármű amiről álmodozol kb a fizikai (de a rentábilis megvalósíthatóságit tuti) képtelenség határait súrolja. Főleg amikor előadod a kocsmai mérnök team csodamegoldásait (motorpimp pl, amivel a szerbek akik gyártják és fejlesztették azt a motort évek óta küszködnek, hogy az amúgy egész értelmesen összedobott fejlesztési pakkjukba tudjanak valami értelmes motort tenni és még további évek mire sikerül nekik) nekem ott veszti el a mondanivalód teljes mértékben a valóságalapját és a komolyan vehetősége maradékát is.
Ezzel ellentétben a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika harcterein heverő külnböző csodajó ár/érték arányos megoldásokkal felpimpelt T-72-esek (és egyéb szovjet vasak) roncsai és a számolatlanul bennük égett halottak megadják az összes ellenérvet amihez szükség van a mondanivalód cáfolására.