T
Törölt tag
Guest
Hasp hozta azt a forrást ami 520/530 mm KE-t állít.
Én más forrásból legalább 500 mm-ről tudtam.
Én 507 mm-t számoltam például a teknőre.
Ő 431-ről haladt szépen fölfelé.... Végül oda jutott, mint én.
Nem azért vagyok morcos mert tévedhetetlen vagyok, hanem azért mert sértegetnek, elfogultsággal vádolnak (pl. hogy fölfele húzom az orosz tankok védelmét), aztán amikor kiderül, hogy még kicsit kevesebbet is számoltam, akkor még egy "bocsira" sem futja....
Hiába hozok forrást, azt ignorálják, hogy kamu....
Amikor Hasp-nak jelzem, hogy az orosz lőszeres forrása valószínűleg nem a garantált átütéseket tartalmazza hanem a még lehetségeseket akkor úgy tesz, mintha az ő előző munkáiban nem lenne feltüntetve ez a különbség. Csak itt a fórumon tesz másképpen, miközben pontosan tudja, hogy igazam van.
Csak akkor éppen kényelmes úgy érvelni, hogy ott nagyobb érték van.
Az általam hozott DM23-as adatokkal kapcsolatban, mivel cáfolni nem tudták/akarták ezért úgy tettek, mintha be se lett volna téve....
És én bele se állok olyanba, hogy a Hasp által írt doksikban (MBT, Páncéltörés) pl. mi alapján jött ki a Leopárd 1-re 400 mm KE védelem, vagy, hogy a Leopárd 2-re 700 mm KE. Mert ugye ott részleteiben nincs levezetve. Vagy, hogy több pontatlanság is van azokban a munkákban.
És semmiféle igazoló alternatív forrás sincs bennük arra, hogy az ő véleményén kívül még mi igazolja amit állít.
Én a sajátomra találtam forrást, ballisztikai mérést is, konkrétan 4 db-ot.
Németet a T-72M1-re, T-80U+T-90 (T-72B)-re oroszt, T-72A+T-72B+Kontakt-5-re amerikai publikációt, T-80U+Leopárd 2A4/5+Leclerc+M1A2-re meg svédet.
Ezek alapján még mindig úgy gondolom,hogy az állításaim ha nem tűpontosak, de legalább alapvetően megalapozottak!
Bocs, de én netes felböfögések helyett tankönyveket, manuálokat, illetve a konkrét gyártók könyveit, reklám anyagait használok forrásként.
Nem érdekel a WoT fórum, meg hasonlók, ahol persze számomra érthető hogy a keleti fejlesztőknek igencsak csavarni kellett a valóságon ahhoz, hogy ne fulladjanak unalomba a játékok.