Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vicces az, hogy szerintem azt pont Magyarországon gyártatja az Ikea is, legalábbbis idekint a brooklyni Ikeaban vagy a husgolyokon, vagy a szószos tasakon ott volt a Made in Hungary.A húsgolyó titkos receptjét
Az egy majom. A világ legirritalobb, legtehetsegtelenebb riportere, aki ráadásul fel sem készül az interjúkra normálisan.Volt tavaly egy Spirit FM interju azzal az idiota riporterrel és mintha ott mondták volna. Viszont igy visszagondolva, azóta sehol sem hangzott el. Mivel a srác elég zavarosan össze-vissza kérdez, lehet félreérthető volt.
Hozza az átlag magyar állampolgár naiva formáját. Nem bántásként írom. Ez inkább csak tényleírás.Az egy majom. A világ legirritalobb, legtehetsegtelenebb riportere, aki ráadásul fel sem készül az interjúkra normálisan.
Azt mondjátok meg - aki hallott erről utalást -, hogy ez a kiképzőheli-beszerzés, az mi a tüdő lehet.
Nagyon nem lenne logikus, ha MD530-asakat vennénk, amikor látszólag az Airbus vonal látszik befutni itthon.
Ugye a légimentők H135-tel váltották a hasonló konfigot. A légierő full Airbus.
Csak a rendőrségnél tolják MD-kkel, de gyaníthatóan ott is lassan váltani kell már mert ők is használtan vették őket.
És mivel itthon az Airbusnak lesz forgórész gyára...
Értem, hogy a Mókusok öregszenek, meg lehet, hogy a 2 gép nem is igazán elegendő az alapképzésre, de van velük jó sok tapasztalat. Az Airbus a saját training rendszerében is az initial pilot trainingre a H125-öt hasznalja.
Épp erről volt szó a [HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen topikban...![]()
![]()
![]()
![]()
Ritkán írok erre a fórum, de gondoltam most megosztom mit lőttem a Repülőnapon.![]()
Jól tetted![]()
![]()
![]()
![]()
Ritkán írok erre a fórum, de gondoltam most megosztom mit lőttem a Repülőnapon.![]()
Szerintem mondta is a fiának,jól nézzél,körbe és legyél büszke apádra mert ezt mind én fizetem
Megnézte, mire költötték el a sok lóvét...
Szerintem mondta is a fiának,jól nézzél,körbe és legyél büszke apádra mert ezt mind én fizetem![]()
Megnézte, mire költötték el a sok lóvét...![]()
Csajok is voltak.
Mondtam, hogy remek név a Nomad 4x4, nemzetközi szó, tökéletes.Szép jó reggelt!!
![]()
A száguldó repülÅgépek zajában izgalmas újdonságokat tudtunk meg a magyar fegyvergyártás jövÅjérÅl
Lezárult a kecskeméti reptéren megtartott Nemzetközi RepülÅnap és Haditechnikai Bemutató szombati napja. A sok látványos légi- és szárazföldi bemutató megtekintése mellett alkalmunk nyÃlt beszélgetni számos haditechnikai szakértÅvel és döntéshozóval is a helyszÃnen. Mint...www.portfolio.hu
Ilyen drónvadász fegyvert anno a belgáknál láttam élesben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..