A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

242797809_4481765765200477_1389371080203359975_n.jpg

Ez hátulról kezdve 4 Leo, 1 VT-72 (kilóg a narancssárga villogó, onnan ismerhető fel), meg 7 db T-72. A másik képen szerintem hasonlóan a több típus van, viszont tény ott nem látszik mik vannak hátul.
De nem akarom ezzel a matekkal offolni a topikot, tűkön ülve várom hogy jöjjenek a profi képek meg videók a hadgyakról.

Képet netról könnyen be tudsz illeszteni: képre jobb egér gomb kattintás + képCÍM másolása > itt a komment ablakban fent kiválasztod az "insert image"-t és beilleszted az üres mezőbe a kimásolt linket. Ha saját fájlt akarsz akkor azt feltöltöd valami képmegosztós helyre és ugyanezt a képcím másolós műveletet eljátszod.

Ó, az más kérdés, nem függ össze azzal, amit írtam. Gazdasági alapon szokott jönni a sírásrívás. A politika miatt mindenki aggódhat természetesen.
Oké, de pénzt a politika adja. Azt nem gondolom hogy nulláznák a Zrínyit, mert NATO elvárás valamint aláírt, rohadt drágán felmondható szerződések vannak mögötte, de szerintem kevésbé "ambiciózus" pályára állna a haderőfejlesztés váltás esetén.

Oké, de pénzt a politika adja. Azt nem gondolom hogy nulláznák a Zrínyit, mert NATO elvárás valamint aláírt, rohadt drágán felmondható szerződések vannak mögötte, de szerintem kevésbé "ambiciózus" pályára állna a haderőfejlesztés váltás esetén.
Hagyjuk, másról beszélünk. Sokak szerint elfogyott a pénz a program mögül, miközben láthatóan folyamatosan egyre több áramlik bele. Ez egy egyszerűen belátható tény, ha a tényeket nézzük, és nem ideologikusan állunk a dolgokhoz.
Ez még akkor is így van, ha nem annyival nő, mint amennyivel nőhetett volna, mielőtt valaki ezzel jönne.
Amit meg te mondasz, az egy reális veszély a programra, igen. Az oktatásegészségügyéhezőmilliók koalíció győzelme egészen biztosan érintené a programot.

242797809_4481765765200477_1389371080203359975_n.jpg

Ez hátulról kezdve 4 Leo, 1 VT-72 (kilóg a narancssárga villogó, onnan ismerhető fel), meg 7 db T-72. A másik képen szerintem hasonlóan a több típus van, viszont tény ott nem látszik mik vannak hátul.
De nem akarom ezzel a matekkal offolni a topikot, tűkön ülve várom hogy jöjjenek a profi képek meg videók a hadgyakról.

Képet netról könnyen be tudsz illeszteni: képre jobb egér gomb kattintás + képCÍM másolása > itt a komment ablakban fent kiválasztod az "insert image"-t és beilleszted az üres mezőbe a kimásolt linket. Ha saját fájlt akarsz akkor azt feltöltöd valami képmegosztós helyre és ugyanezt a képcím másolós műveletet eljátszod.

Húha, jogos. nem néztem ennyire alaposan. Nekem ez 12 T-72 harckocsi volt elsőre.