Vagy csak nehezen emészthető!A bögyében vagy.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy csak nehezen emészthető!A bögyében vagy.
Kizárt dolog,az velem kezdődneAmúgy azt hiszem @rudi írta korábban , hogy az igazából Maróth ignore listája![]()
Szerintem nem azon múlt, hogy volt-e kedve hozzá,el kellett mennie, tetszik vagy nem a magyar haderő fejlesztésében lévő kommunikációs lehetőségeket kifogják használni mivel közeledik a választás és ebben Maróthnak is szerepet szánnak..Kizárt dolog,az velem kezdődne
Spec Maróthal pont nincs bajom-bár,hogy ebbe a kifejezetten okádék műsorba elment,nem éppen vált javára.
Meg vegyék már le őket arról a nyomorult platóról...Kedves dr Maróth Gáspár, lécci lécci vegyetek rendes sisakot a győri rakétásoknak is!
![]()
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!Meg vegyék már le őket arról a nyomorult platóról...
T-72 alvázra, normális vagy?? A T-72 tornyot unimogra még értem de fordítva...?!Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
addig nevetgéltek itt amíg itten valaki komolyan bele nem megy aztán "gombokért" már ilyesmi felállású légvédelmi rakéta hadsereget akar majd felállítani (+2 halálcsillag) ... szóval csak óvatosanT-72 alvázra, normális vagy?? A T-72 tornyot unimogra még értem de fordítva...?!
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
Hát ez még jól is néz ki!Igen, igen! Mistrált Zetorra!!!
![]()
A Mistral osszes RC verzioja egy hulladek addig, amig egyetlen inditas utan ujra kell toltogetni manualisan. Egy vicc 2021-ben az ilyesmi, 1980-as nonszensz.Mistralt egyszerűen Unimogról NMS-re vagy Gidránra kell tenni egy távirányítású toronyba.
A legcélszerűbb a Mistral gyártójának erre a célra ajánlott megoldása: MPCV - 4 db Mistral + 1db 50-es géppuska
![]()
MPCV | Ground Based Air Defence, MISTRAL SYSTEMS & LAUNCHERS | MBDA
MPCV is the latest generation of high firepower weapon system, specifically designed to meet the most demanding requirements for both ground-based air defence operations at very short range.www.mbda-systems.com
mindenhol jelen kell lennie, remélem baller műsorokba is megy téríteniKizárt dolog,az velem kezdődne
Spec Maróthal pont nincs bajom-bár,hogy ebbe a kifejezetten okádék műsorba elment,nem éppen vált javára.
Az lenne nagy ha Maróth kövi polójára a bann listásokat rakaná a következő szereplésre![]()
![]()
Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...Szegény @Pogány meg szinte övön alulra került!
mindenhol jelen kell lennie, remélem baller műsorokba is megy téríteni
Lehet a nevével vívta ki ezt a nemesi címet!Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...![]()
![]()
![]()
Ugy-ugy, ez a helyes taktika.![]()
Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...![]()
![]()
![]()
Hol?Az egy dolog, de @kaktusz meg kétszer is rajta van!![]()
Hat, a neved alapjan alkoholizmusra utalt... alairasnak is elmenne: "I am Dad's perforated appendix" avagy "appendicitis" ha a betegsegre utalunk.Btw ha már itt az elhelyezésnek is jelentőséget tulajdonítunk, akkor én meg apu perforált vakbele vagyok… Na az vajon mit jelenthet?
Azta!
Egy "kicsit" beégtem, nem mentem vissza a szombati hozzászólásokig![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..