A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Kizárt dolog,az velem kezdődne :D
Spec Maróthal pont nincs bajom-bár,hogy ebbe a kifejezetten okádék műsorba elment,nem éppen vált javára.
Szerintem nem azon múlt, hogy volt-e kedve hozzá,el kellett mennie, tetszik vagy nem a magyar haderő fejlesztésében lévő kommunikációs lehetőségeket kifogják használni mivel közeledik a választás és ebben Maróthnak is szerepet szánnak..

Mistralt egyszerűen Unimogról NMS-re vagy Gidránra kell tenni egy távirányítású toronyba.
A legcélszerűbb a Mistral gyártójának erre a célra ajánlott megoldása: MPCV - 4 db Mistral + 1db 50-es géppuska

Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!

T-72 alvázra, normális vagy?? A T-72 tornyot unimogra még értem de fordítva...?!
addig nevetgéltek itt amíg itten valaki komolyan bele nem megy aztán "gombokért" már ilyesmi felállású légvédelmi rakéta hadsereget akar majd felállítani (+2 halálcsillag) ... szóval csak óvatosan :D

Mistralt egyszerűen Unimogról NMS-re vagy Gidránra kell tenni egy távirányítású toronyba.
A legcélszerűbb a Mistral gyártójának erre a célra ajánlott megoldása: MPCV - 4 db Mistral + 1db 50-es géppuska

A Mistral osszes RC verzioja egy hulladek addig, amig egyetlen inditas utan ujra kell toltogetni manualisan. Egy vicc 2021-ben az ilyesmi, 1980-as nonszensz.
Van a MIstralhoz egy tengeri 6 csoves indito, ha azt vagy ahhoz hasonlot kepesek lennenek integralni ugy, hogy legalabb belulrol (vedetten) toltheto legyen, akkor latok benne fantaziat, mert megsporol egy valag kikepzest stb.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van... :D :D :D

image.png

Az egy dolog, de @kaktusz meg kétszer is rajta van! :eek:

Btw ha már itt az elhelyezésnek is jelentőséget tulajdonítunk, akkor én meg apu perforált vakbele vagyok… Na az vajon mit jelenthet?

De most, hogy jobban megnézem, az inkább a @Wilson lesz. :p