Kedves dr Maróth Gáspár, lécci lécci vegyetek rendes sisakot a győri rakétásoknak is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg vegyék már le őket arról a nyomorult platóról...Kedves dr Maróth Gáspár, lécci lécci vegyetek rendes sisakot a győri rakétásoknak is!
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!Meg vegyék már le őket arról a nyomorult platóról...
T-72 alvázra, normális vagy?? A T-72 tornyot unimogra még értem de fordítva...?!Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
addig nevetgéltek itt amíg itten valaki komolyan bele nem megy aztán "gombokért" már ilyesmi felállású légvédelmi rakéta hadsereget akar majd felállítani (+2 halálcsillag) ... szóval csak óvatosanT-72 alvázra, normális vagy?? A T-72 tornyot unimogra még értem de fordítva...?!
Vagy vegyék le a platóról és rakják egy Zetorra! Vagy minimum T-72 alvázra!
Hát ez még jól is néz ki!Igen, igen! Mistrált Zetorra!!!
A Mistral osszes RC verzioja egy hulladek addig, amig egyetlen inditas utan ujra kell toltogetni manualisan. Egy vicc 2021-ben az ilyesmi, 1980-as nonszensz.Mistralt egyszerűen Unimogról NMS-re vagy Gidránra kell tenni egy távirányítású toronyba.
A legcélszerűbb a Mistral gyártójának erre a célra ajánlott megoldása: MPCV - 4 db Mistral + 1db 50-es géppuska
MPCV | Ground Based Air Defence, MISTRAL SYSTEMS & LAUNCHERS | MBDA
MPCV is the latest generation of high firepower weapon system, specifically designed to meet the most demanding requirements for both ground-based air defence operations at very short range.www.mbda-systems.com
mindenhol jelen kell lennie, remélem baller műsorokba is megy téríteniKizárt dolog,az velem kezdődne
Spec Maróthal pont nincs bajom-bár,hogy ebbe a kifejezetten okádék műsorba elment,nem éppen vált javára.
Az lenne nagy ha Maróth kövi polójára a bann listásokat rakaná a következő szereplésre
Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...Szegény @Pogány meg szinte övön alulra került!
mindenhol jelen kell lennie, remélem baller műsorokba is megy téríteni
Lehet a nevével vívta ki ezt a nemesi címet!Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...
Ugy-ugy, ez a helyes taktika.
Most, hogy vegigneztem, erdekes, @Xpert meg en egeszen fenn vagyunk, "kozel a szivehez", bar ott konkretan @pöcshuszár van...
Hol?Az egy dolog, de @kaktusz meg kétszer is rajta van!
Hat, a neved alapjan alkoholizmusra utalt... alairasnak is elmenne: "I am Dad's perforated appendix" avagy "appendicitis" ha a betegsegre utalunk.Btw ha már itt az elhelyezésnek is jelentőséget tulajdonítunk, akkor én meg apu perforált vakbele vagyok… Na az vajon mit jelenthet?
Azta!
Egy "kicsit" beégtem, nem mentem vissza a szombati hozzászólásokig
Ez csak részsiker! Ahogy korábban említettem, és Benkő papa zakójának hátára szeretnék felkerülni!Lehet a nevével vívta ki ezt a nemesi címet!
Gáspárunk nemhiszem hogy ilyenbe gondolkodna, ha meg másnak kell jó pénzért eladó az ötlet....!addig nevetgéltek itt amíg itten valaki komolyan bele nem megy aztán "gombokért" már ilyesmi felállású légvédelmi rakéta hadsereget akar majd felállítani (+2 halálcsillag) ... szóval csak óvatosan
Ez pontosan mit jelent? Mennyit, milyen értékben szállítanak le?Jó hír a Magyar védelmi iparnak, de mindenképp a Sero-nak! A Brittek vásárolnak, és rendszeresítenek Híúzt! Kezdetnek nem is rossz!
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202109