Nem marad felbe, van PT-91 ami T-72 modernizacios csomag (eleg komoly szintu, nem csak plusz pancel, hanem uj motor is pl.) es ezen kivul van az uj sajat fejlesztesu MBT, a PT-17, ami meg csak par darabos, de mar kesz van, lehet sorozatgyartani ha megjon a parancs. De most ugy tunik, hogy elobb a Leo2-oket modernizaljak, mert abbol van sok, es azt kell/lehet GYORSAN felhuzni egy kozelgo haboruhoz. Nekem a helikoptertenderekbol, meg csatarepulo modernizaciobol az jon le, hogy a politika kiszmolta, hogy ez igy szep meg jo lesz, a sereg meg szolt, hogy acsi, koszi, igen kellene uj csillogo cucc, viszont MOST GYORSAN meg komoly tuzero kell, mert kicsit (egy vagy ket ev?) hamarabb kezdodik majd el a nagy haboru mint eddig szamitottatok, tehat nem varjuk meg a csillogo multifunkcios, de valojaban semmit sem tudo uj heliket, hanem a (mar eleve modernizalt) Mihu-kat kell tovabb modernizalni, mert az rendes harci heli, nem tobbfunkcios, tehat az uj helik is kellenek, de azok most nem surgosek, a harciheli meg gyorsan kell es jo, az meg a modernizalt Mihu. Ugyanigy a tank is, szep a sajat fejlesztes, biztos jo is, de nekem GYORSAN kell parszaz full-extras tank, tehat a Leo2-ket modernizalni elobb, a PT-17 gyartasa raer azutan.
Legalabbis nekem ez az erzesem, mivel Lo-ban sem kotnek semmit az allampolgar orrara, ha meg igen, akkor 2 honap mulva meg mast mond a politika, vagy a sereg szakertoje kozbeszol, hogy megsem ugy hanem amugy, vagy kormanyvaltas es akkor megint mastol kell venni a helit,...
(A gyorsant ugy ertem, hogy kb. 2 ev.)