Ne tőlem kérdezd
arpikav adta az infot itt
szerintem a fontossági sorrend már megvan. Ha meg valami begasz jön akkor vagy előbbre veszik az egészet vagy elmennek koldulni. Vagy nagy zűr esetén lelépnek oszt itt maradunk csináld magad népi milliciában
Elvileg a páncélosokkal 2020-22 ig számolnak. Utána valami 2-3 (4) zászlóalnyi mennyiséget akarnak összelegozni?? Pasz.
A BTR váltásokkal szerintem a váltó típusnál itthoni gyártásban gondolkodnak ezt elképzelhetőnek tartom. Viszont itthoni gyártásra darabszám is kellene. Pár tucatért egy gyártást nem érdemes beinditani. Sztem odafent a HM ben biztos többször kalkuláltak ilyen vagy olyan típusokkal vagy lehetőségekkel. De amíg a kormányzat nem biztosít rá forrást addig kár róla beszélni. Ezért is 2026 ot jelöltek meg arpi szerint.
Ha rajtam múlna az általadd linkelt Brdm-2 es itthoni gyártásba ereszteném. Jó gyártási tapasztalatszerzésre ideális lenne ha azt nézném. Másodsorban BTR ek helyet egyes feladatköre jó lenne. A maradék forrás meg mehetne az új APC be. A gond álmodozni szép
BTR et meg eladogatni délre pl balkánra. Ott nem sokkára úgy is szükség lesz rájuk. Allah Akbar