Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az amit leírtam, az a garcoló alakulatok felderítésére vonatkozik. A te általad leírtak egy fegyvernemre igazak. Mint ahogy már sokszor leírtam, én az általánosságokat taglaltam. Próbálj széleskörűbben vizsgálni mindent, mert az hatékonyabb.A csapatfelderito nem pancelos felderito. /most belekeversz megin egy uj felderito agat de foloslegesen./
Itt nem a szeleskorusegrol van szo ha en konkretan a pancelosfelderitok szerepetirtam ami neked nem tettszett nem fogok a legi felderitesrol irni hogy szelesitsem a kort mert folosleges idekeverni mert a ket forma koszonoviszonyba van csupan egymassal. De valojaba olyan tavol alnak egymastol mint az aknaveto a taktikai raketatol.Az amit leírtam, az a garcoló alakulatok felderítésére vonatkozik. A te általad leírtak egy fegyvernemre igazak. Mint ahogy már sokszor leírtam, én az általánosságokat taglaltam. Próbálj széleskörűbben vizsgálni mindent, mert az hatékonyabb.
Amikor a kpmmentemet írtam, a korszerű tüzérség lehetőségei közül írtam le egyet, azzal a céllal, hogy megxilágítsam az összfegyvernemi harc lényegét. Írhattam volna műszaki zárat, ami szintén bosszantó dolog tud lenni.A harckocsi elllen a leghatékonyabb eszköz egy másik harckocsi. Bár a páncélvadász helikopterek kezdik "veszélyeztetni" ezt a címet.Tudom hogyan működik a modern tüzérség csak ennél nagyobb a szórás ekkora távoságon ráadásul nem is kell ilyen pontosan lőni mert a pontatlanabb tűzzel is bőven a gránátok hatásos megsemmisítési zónájában van a célpont.Senki nem fogja addig szűkíteni a tüzet ameddig csak lehetséges mert az lőszerpocséklás.
Jut eszembe a páncélos felderítő, az nem a páncélos csapatok felderítője, Ergo csapatfelerítő?Az irányított gránátnál még nem megoldott a kilövéskor fellépő erők elviselése.
Amikor a kpmmentemet írtam, a korszerű tüzérség lehetőségei közül írtam le egyet, azzal a céllal, hogy megxilágítsam az összfegyvernemi harc lényegét. Írhattam volna műszaki zárat, ami szintén bosszantó dolog tud lenni.A harckocsi elllen a leghatékonyabb eszköz egy másik harckocsi. Bár a páncélvadász helikopterek kezdik "veszélyeztetni" ezt a címet.
Jut eszembe a páncélos felderítő, az nem a páncélos csapatok felderítője, Ergo csapatfelerítő?Itt nem a szeleskorusegrol van szo ha en konkretan a pancelosfelderitok szerepetirtam ami neked nem tettszett nem fogok a legi felderitesrol irni hogy szelesitsem a kort mert folosleges idekeverni mert a ket forma koszonoviszonyba van csupan egymassal. De valojaba olyan tavol alnak egymastol mint az aknaveto a taktikai raketatol.
Amikor csatlakoztam ehhez az értekezéshez, akkor az volt a társak között a nézetkülönbség, hogy hk VAGY tüzérség. Ebben próbáltam meg annak a véleményemnek hangot adni, hogy ez nem lehet vagylagosság kérdése. Mindkettő fontos és elengedhetetlen.Senki nem vonja kétségbe az összfegyvernemi harcot,nem is erről ment a vita csak valamiért belekevertétek(de ezt egyszer már leírtam).
Jut eszembe a páncélos felderítő, az nem a páncélos csapatok felderítője, Ergo csapatfelerítő?
Nagyon jó kis filmet hoztak összeA magyar légierő 100 éve
Csak nekem nem tűnt fel, vagy tényleg nem mondott semmi újat? Jó, a búvárok felszerelése nekem új volt, csak nem lényeges.https://magyaridok.hu/belfold/egyre-utokepesebb-a-honvedseg-3377983/
Interjú Sándor Zsolt szárazföldi haderőnem főnökével.
Csak nekem nem tűnt fel, vagy tényleg nem mondott semmi újat? Jó, a búvárok felszerelése nekem új volt, csak nem lényeges.
Jobb lett mint a román haditengerészet promó videója, abban hajót se és vizet se láttunkNagyon jó kis filmet hoztak össze
Ukrajna GDP-je:Vajon hol lehet az a mennyiségi minimum ami már ütőképes és valamelyes elrettentő erővel is bir, de azért nem szakad bele a nemzetgazdaság?
Továbbá ha már tüzérség, akkor ma mennyire felelne meg a magyar követelményeknek a Gvozgyika vagy Akácija modern tűzvezető rendszerekkel? Gondolom ezeket a vasakat fillérekért megkapni, a magyar lelemény meg csak összetudna valami korszerű tűzvezetést mekkelni hozzá, vagy akár vehetnénk modern tüzérségi célzó és bemérő radarokat. Vagy csak én vagyok ilyen sz..rágó és meg lehet ezt oldani elegánsabban is?