Panzerfaust: Én is erről beszélek, meg arról,hogy az ilyen esélylatolgatásokban ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, lényegtelen Ivánéknak is, de ha rosszba lennénk velük,akkor egyértelmű,hogy nem lenne a válasz,most talán oké! kit érdekel a pár fél-selejt vas? Amúgy szerintem a lengyelek nem érdekli, a mostaniakat modernizálták,régi elmaradott technika nem az érdekük,amik jelentős veszélyforrást is jelenthetnek,a tárolási módnak köszönhetően. Alkatrészbázisnak szintén nem hinném,hogy működne az elképzelés, mert valószínű,hogy a ruszkiktól vesznek új alkatrészeket,na meg egy bizonyos részüket mi is feléltük. Innentől kezdve szerintem Közép-Afrikai országokon kívül felejtős lehet a gépek eladása. Az meg másik kérdés,hogy a lengyelek a Mig-ekkel meddig számolnak?
cinikus: Hidd el Ivánékat kevésbe érdeklik a nevek,nem az átnevezésen van a hangsúly hanem akkor már a hozzáálláson,udvariasságon. Nem mondjuk,hogy barátok vagyunk, csak azt,hogy talán most erősebb a kapcsolatunk velük,mint az utóbbi 6 évben.. Mivel ruszki érdekeltség és ezek lehetősége jobban előtérbe került,ezen felül az átnevezések tényleg nem hiszem,hogy érdeklik őket,mivel dollár folyik majd hozzájuk be, nem is kevés.