Márpedig a kormányfő nem fog engedni, mert az presztízsveszteség.Én is ettől félek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Márpedig a kormányfő nem fog engedni, mert az presztízsveszteség.Én is ettől félek.
Nem tudtam, annyi ilyen cég van ott a parlament körül hogy én innét 250km távolságból ki nem igazodok rajtuk, pláne hogy pl a huszárok se huszárok ,hanem rendőrök.Nincs már őrezred rég.
Miért, most tudjuk, hogy most mit akarunk?És te honnan tudod mit akartunk eredetileg ?
Szerintem jól is néz ki ez a vas. Tudom ez másodlagos, de akkor is.Az uj tarsasagi egyenruha. Vegre megerkezett.
Amugy dr Gavay Gyorgy neven van fenn egy doktori ertekezesben szo a neten ezekrol a torok vasakrol a neten, csak telon nem tudom megnezni.
Az egyik kepen70 fokos emelkedot meg 40 fokos oldal dolesszoget, 90 centis arkot es 90 centis vizet adnak meg az NMS hatarertekeinek...
És az orosz-veszély már smafu? Putyin már ilyenkor nincs is a spájzban? Meg ha ennyi pénzük van, akkor adhatnák ingyen is, úgy is olyan önzetlen adakozók, nem de?A baj az,hogy nem a norvégoknak fontos eladni,annyi pénzük van,hogy nem tudják mire költeni...
10-15 évente új típus a korábbi helyett még egy olajmonarchiában is luxus, de nálunk bármi megeshet.https://index.hu/techtud/2019/05/20/ki_vannak_ehezve_a_magyarok_a_jofele_nyugati_haditechnikara/
Az Indexnél már tudnak vmit vagy ezt honnan szedték?? "A légierő három Jas-39 Gripen vadászgéppel kedveskedett a sugárhajtású vadászgépek szerelmeseinek, megelőlegezve egyben a típus hazai búcsúját is, mivel a közeljövőben várható ezek lecserélése korszerű amerikai gépekre. Pár év, és nosztalgiával gondolunk majd vissza a svéd vadászokra, ez persze most még nem látszott a kellően hangos és látványos fordulókkal tűzdelt műsoron." Egyébként elég korrekt cikket írtak, érdemes megnézni annak aki nem volt kint.
A légierő annyi eszközt kap, hogy nem tudja hova tenni egyelőre..... Nem kell itt 2026-os F35-ről ábrándozni.10-15 évente új típus a korábbi helyett még egy olajmonarchiában is luxus, de nálunk bármi megeshet.
Szerintem van ott nyomás azért a háttérben a légierő részéről hogy most lesz pénz és a szárazföldiek kapnak új eszközöket pláne Leo 2 A7-t.
Egyrészt irigység a másik fegyvernem felé,másrészt tábornoki , ezredesi szinten már akadnak politikai kapcsolatok is.
Hogy lesz-e belőle valami remélem nem, majd a következő 2027-2037 közti haderőfejlesztési időszakban csak.
Nem találom az általad említett értekezést. Esetleg egy linket tudnál adni?Az uj tarsasagi egyenruha. Vegre megerkezett.
Amugy dr Gavay Gyorgy neven van fenn egy doktori ertekezesben szo a neten ezekrol a torok vasakrol a neten, csak telon nem tudom megnezni.
Az egyik kepen70 fokos emelkedot meg 40 fokos oldal dolesszoget, 90 centis arkot es 90 centis vizet adnak meg az NMS hatarertekeinek...
Azért nem olyan forrón zabálják ám azt a kását.A baj az,hogy nem a norvégoknak fontos eladni,annyi pénzük van,hogy nem tudják mire költeni...
Akkor sajnos szét kell tárnunk a kezünket washingtoni barátaink előtt hogy sajna másik cég termékét kell válasszuk.
"Vállalatokat tévesztesz össze egy kőgazdag állammal."
A légvédelmi rendszert nem az állam gyártja hanem egy vállalat (Kongsberg)
Az számunkra lényegtelen, ha nem adják hát nem adják. Pont. Az a cuki hogy zsarolni akarnak, és mivel üzemben is kell tartani amíg rendszerben van végig zsarolni fognak vagy 30 évig. Egy ilyen kis xaros országtól ezt nem tűrhetjük, azért ne játszanak már nagy hatalmasdit mert se nem Kína se nem Oroszország vagy Usa szintjén van Norvégia.A baj az,hogy nem a norvégoknak fontos eladni,annyi pénzük van,hogy nem tudják mire költeni...
Az számunkra lényegtelen, ha nem adják hát nem adják. Pont. Az a cuki hogy zsarolni akarnak, és mivel üzemben is kell tartani amíg rendszerben van végig zsarolni fognak vagy 30 évig. Egy ilyen kis xaros országtól ezt nem tűrhetjük, azért ne játszanak már nagy hatalmasdit mert se nem Kína se nem Oroszország vagy Usa szintjén van Norvégia.
Telóról futottam bele de megnyitás elég nehezen ment,aztán valaki már itt tegnap rákeresett, de állítólag a 6x6 ról volt benn szó a Parsról, még én se olvastam de tessék:Nem találom az általad említett értekezést. Esetleg egy linket tudnál adni?
Csak akkor ha megvesszük tőlük drága pénzért az eszközt. Ha nem vesszük meg akkor nem tudnak diktálni.Az a baj,hogy annál a kis szaros országnál mi még kisebb és még szarosabbak vagyunk így ől diktálhatnak nekünk...
Csak akkor ha megvesszük tőlük drága pénzért az eszközt. Ha nem vesszük meg akkor nem tudnak diktálni.
A légierő annyi eszközt kap, hogy nem tudja hova tenni egyelőre..... Nem kell itt 2026-os F35-ről ábrándozni.
De állami engedéllyel lehet fegyvert exportálni hiába tökéletesen független a cég az államtól.Ráadásul nem a cég támaszt követeléat hanem az állam.