Amit én említettem az megvolt és szerintem ez volt a valóság. Nem tudom te honnan vetted a 4 lövész zlj-t, meg mit tudom én a többit. 87 őszén, a Tapolca melletti prérin felsorakozott, tokkal vonóval, egy teljesen komplett dandár, a Bazalt 87 gyakorlat részeként, egy szemlére. Ott is ez volt a szervezeti felállás, amit én írtam és nem több. Ott mutatták be az új dandár szervezetet élőben. Ott volt a Néphadsereg teljes tisztikara, őrnagytól felfelé, szerintem, egy lelátón. Több mint ezer főtiszt lehetett ott, saccra. Egyébként békében megvolt mindenhez a felszerelés és a komolyabb alakulatok 80-90 %-ra fel voltak töltve. A hiny sem volt vész, mert volt vagy 200 000 kiképzett tartalékos a rendszerben. 24 órán belül fel volt töltve egy dandár, kiképzett, huszonéves, újra bevonult katonákkal, ha kellett. Fegyverzet, az annyi volt, ami egy menetre elég volt, ez igaz. Pletyka alapján, pótlás háború esetén a SZU felől érkezett volna nekünk. nehézfegyverekben. A többit nem tudom. Ja, BMP-1F, Szombathelyen csak az volt a felderítő századnak.